Aurajustering & hjerteafbalancering.

Hjertebalancering & Behandling varighed 2 timer, max 2 timer og 15 min.


Denne behandling foregår på min briks i f.eks Odense.

Din oplevelse efter en aurajustering session;

  • kom endelig ned og hjem i din krop og kom på bølgelængde med denne. Så du hurtigere taber dig, har mere energi, er mere afslappet og sover bedre.
  • du vil samtidig føle dig mere glad, fri, levende og opløftet.
  • det vil være som at du inde i din krop har fået langt mere plads at være på.
  • du vil føle dig tryg og rolig, afslappet og veltilpas i dig selv.
  • de gamle kampe vil være mindsket markant eller forsvundet -ligeså gammel skam og skyld og følelsen af at være forkert.
  • du vil opleve at det at være dig pludselig er let.
  • gamle destruktive adfærdsmønstre forsvinder og erstattes af den mest meditative skønne ro – men læs mere længere nede.
  • forholdet til dig selv forbedres og løftes, og ligeså til dine børn, partner og de mennesker du omgås dagligt ♥

En aurajustering session opgaderer hele dit indre så hver og en af dine celler, nervesystem, følelser, hjerte bevidsthed, krop og ånd kommer på energetisk bølgelængde – netop derfor vil alt føles let for dig. Dette forsvinder hvis du lader stå til efterfølgende og ikke passer godt på dig.

Så husk at få en sådan session med et par måneders mellemrum og at løbende lytte til den cd du får med hjem fra mig 😊

Den indeholder clairvoyant regressionsterapi rådgivning. Samt healing, løft og forening af dine indre poler (feminin og maskulin) samt chakra styrkelse, renselse og opgradering til den Gyldne Tids Energi.

Jeg afbalancerer (normaliserer og vitaliserer (dvs løfter og frigør) dine auraer, dine chakraer, dig hvad angår din fortid, tidligere liv, nuet og fremtiden samt alle dine jeg´er.

Lige så dit nervesystem, hormonsystem, hjerte kredsløb, lunge luftvejs system, celle dna, hjernen og dens mange komponenter.

Copyright© 2019  All rights reserved. www.IntuitiveMentor.dk

Ved denne session, får du healet dine lukkede eller uharmoniske (urene) chakraer op og integreret ny fin ren højfrekvent i dem.

Ifm. at jeg frigør dig fra dit gamle styresystem (af tunge følelser og destruktive adfærds programmeringer) – hjælper jeg dig med at downloade et nyt rent styrestystem oppefra (bestående af din reneste rene åndskraft og åndspotentiale).

kan bl.a. bestå af livsglæde og livsvilje, begejsting og trivsel, frihed og tillid, følelsen af hjem, dyb forbundethed, kærlighed osv osv.

Hvor du ved en ny aura session sættes fri 5 dimension, på vej til at folde dig helt ud – før du kan træde ind i din Dharma –

-Vil du ved en aurajustering session lande en gang for altid i den 4. dimension så det er slut med at føle dig fastlåst og hæmmet, hvad angår dine drømme og dit potentiale.

Copyright© 2019  All rights reserved. www.IntuitiveMentor.dk

1 dimension er ren overlevelse. Spise, mad, sove og arbejde. Intet andet. Meget fraværende, følelseskold, nådesløs og der er meget lidt med-menneskelighed her. Vold og overgreb hører til her. Der voksede jeg selv op som værende et super sensitivt højfrekvent barn.

Her dyrker jeg egoscue træning med Brian vicepresident for Egoscue trænings metoden og personlig træner for Tony Robbins.

2 dimension er egoets dimension og hører til det maskuline paradigme Magt, manipulation, penge og prestige. Man er meget egocentreret her og ser kun sig selv og sin familie. Intet andet. Det er pral, begær, lyst, vilje og ej heller så meget med-menneskelighed.

3 dimension er selvopofrelses planet. Her slider man sig selv ned, mens man gør en forskel for andre. Man lever ikke så meget selv og har ikke så stor en erkendelse og “hold i” hvem man selv er.

I grænselandet mellem 3 og 4 dimension bor de mange mennesker som har slidt sig op i f.eks 3 dimension eller er blevet knækket og svækket i 1 dimension, hvor der oftest kan være vold, traumer mm. Her er man udbrændt, har stress og cancer (som startede med bl.a. stress) (som går hånd i hånd med epstein barr virus) kommer også til her – efter at man for længe har ladet stå til med sig selv, levet gennem andre og har “ladt sin krop i stikken”.

Niveauet før cancer er mange hormonelle ubalancer som følges af med stres.

Mange fine skønne sensitive sjæle tager hele tiden rutshe turen mellem 1 dimension (fordi de ikke er fri af den) op i 3 (hvor de bor til dagligt) og længere op i dimensionerne – alt imens de brænder op energetisk af den højfrekvente energi, som befinder sig omkring os alle – der gerne vil ind og løfte vores alle sammens indre.

Det er her at en aurajustering eller en ny aura giver dig den ro og lindring, hjælp og balance som du mangler energetisk i din krop, i din cellestruktur samt i din aura.

Hvorfor få plastik kirugi når vi kan arbejde med vores egne energier og føle os frie og levende, indefra ♥

For ved disse 2 behandlinger kommer der balance mellem dig og din krop, din hjertebevidsthed (forbundet til dit højere selv) og dine auraer.

Copyright© 2019  All rights reserved. www.IntuitiveMentor.dk

En Hjerteafbalancering & Aurajustering

De to sessioner følges ad, men behøver det ikke.

Ønsker du kun en hjerteafbalancering af ca 2 timers varighed er prisen 2.000kr her f.eks i min klinik i Odense.

Inkl dybdegående clairvoyant regressionsterapi behandling, numerologisk tolkning mm og permanent fjernelse af gamle traumer, overgreb, frygt, sorg, tristhed mm – PLUS en opgradering af hele dit indre, chakraer mm med en Aurajustering er prisen 2.700kr.

♥

Uanset hvilken session du bookker hos mig, vil du opleve at dit hjerte, krop, sind og ånd, samt at din fortid, nutid og fremtid forene, dvs slutter fred.

Sessionen foregår enten i min klinik i Odense eller hjemme hos dig, mens jeg rører ved dine ben/fødder med mine hænder/Fødder.

Dvs der skal være kropskontakt.

Skal jeg komme ud til dig, er der naturligvis et ekstra gebyr for tid og transport.

BONUS Du får også en CD med hjem, som gør at du bliver i den ny tids energi og forbliver i den høje energi. Værdi 549kr

BONUS du kommer med i en facebook gruppe og kan møde andre som også har fået en ny aura eller aurajustering hos mig.