Føl dig mere fri indefra – som ALDRIG nogensinde før. 

Undervejs kommer du ned i din krop, får åbnet dit underliv og kan få både din seksualitet og glæden ved livet tilbage.

Stå stærkere i dig når du får markant løftet ALLE områder af dit liv på KUN 12 dage.

fortiddefinererIKKE-medium.jpgSelve årsagen til at jeg har skabt hele det koncept jeg har er at jeg vil hjælpe dig kære skønne Gudinde, med at blive fri i dig.

Fri af alt det tillærte, fri af overlevelsesmønstre, fri af det destruktive alt imens jeg lærer dig at hvile i din smukke sårbarhed og sensitivitet.

Dette omfatter at se på kost, adfærd, familie, børn, det spirituelle, forholdet til penge og livet, det åndelige osv – fordi du ikke bare er en eneste “facet” men et sensitivt menneske med et (til tider måske hehe griner kærligt) komplekst sanse, tænke og føleregister.

Og det er netop alle disse områder jeg hjælper dig med at få løftet uden at du skal knokle herfor!

For dette kursus er på ingen måde krævende, stiller ingen krav til dig og der er intet hjemmearbejde.

Det vil være mig Zanne som gør alt arbejdet for dig – så du er fri til at være dig undervejs og kan fordøje den viden jeg giver dig ♥

NY MULIGHED –  i august 2017  er du velkommen til at komme med på min 2 dages Indre Barn workshop i København.

På workshoppen lærer du hvordan du fjerner dine selvsabotagemønstre og alt det som hindrer dig i at være fri i hjertet.

Du lærer bl.a. regressions-teknikker, kropsbevidstheds-øvelser, at heale og åbne dit indre samt dit underliv mhp at frigøre dets healende energi og visdom. 

Når du har gennemført 12 dages forløbet får du mulighed for at komme med til en stærkt reduceret pris ♥

indrebarn-heltinde-workshop-email.jpg


Prisen for dette 12 dages onlineforløb som du kan tage igen og igen med et UTAL af bonus-gaver er 2.999kr. 

Indre barn forløbet koster normalt 4.999kr men du får det til en meget billigere pris efter du har gennemført 12 dages Mesterforløbet. Indre Barn workshoppen er 2 magiske dage som vil forandre dit forhold til dig selv for altid!!

Der er 15 stole,15 tæpper, 15 yogamåtter og 15 puder klar. Flere af stolene har allerede fået navn på for flere deltagere fra begge workshpps i 2016 vil med igen. Derfor kan jeg ikke garantere en plads til dig, hvis du venter for længe ♡

Forær dig selv dette onlineforløb samt 2 magiske dage med masser af skøn hygge, kræs, forkælelse.

Fordi du VED at det gode liv, er det din tur til at leve nu her i år 2017 ♡

Workshoppen er også en højspirituel fin og særlig dag hvor du får mulighed for at møde de andre deltagere samt flere tidligere deltagere, da flere som har gennemført indre barn forløbet tidligere, vælger at komme igen og igen, for netop at komme dybere ned i dem selv for hver gang.

Kom hjem i dig selv og bliv fri i dig – med dette 12 dages online Mesterforløb:

12 dage jeg garanterer vil forandre dit liv for altid!!For du får ændret dit syn på dig, livet og alt omkring dig meget kort tid. Med dette løft i din bevidsthed/tankegang løftes hele dit indre så du hviler mere i dig selv og bliver i stand til at forstå og se sammenhænge, hvor du før så udfordringer og kamp.

Det vil sige at dit liv bliver meget meget mere enkelt! Du får mere overskud og glæden ved livet styrkes markant.

Så snart du har gennemført din betaling får du mulighed for at sende mig dine mål, som jeg personligt vil engagere mig i ved at sende dem tilbage til dig, i form af healende mantraer, som vil styrke dig til dine dages ende ♥
 
Samtidig får du som deltager adgang til en lukket gruppe på facebook hvor du man møde de tidligere deltagere, dele erfaringer og få råd og support af mig og deltagerne.
 
Alle der har gennemført indre barn forløbet vil også være der, så du kan spørge dem om deres udbytte.
Er du træt af at være styret af andres ord og magt over dig?!! Er du træt af være så selvbevidst at andre ikke tør nærme sig dig alt imens at du er ekstremt hård ved dig selv med overvældende krav?!! Er du klar til mere indre frihed, og tryghed så du står stærkere i din sårbarhed og sensitivitet? Længdes du efter mere flow, frihed og fred på alle områder af livet?! Så kom med kæreste du som læser ♥

Maria udtaler om 12 dages online mesterforløb:

Læs her om den fantastiske skønne Maria som i årevis havde siddet fast i destruktive mønstre,- som der skulle en skilsmisse til, for at rokke ved:

“Kære Zanne, jeg vil lige give dig en tilbage melding efter mit 12 dages forløb.

Hold nu op der er nogle brikker der er lagt på plads. En vigtigt brik som der faldt på plads for mig, var spejling af min gamle hest. Jeg har kendt hende siden hun var 3 mdr. og i dag er hun ca. 18 år, i en del år har vores relation drillet. Sidst jeg sagde hej til hende, vil hun slet ikke hentes ind og var sur og afviste mig.

Da jeg så, så hende i dag, slog det mig at de afvisninger og svigt som jeg har i min rygsæk kommer som spejling fra hende. I hende så jeg min mors svigt af mig samt mit eget svigt af mig selv i øjnene.

I dag kiggede hun roligt og hilste glad og nysgerrigt med ørerne fremme.

Sikke en gave at have fået igennem mit forløb ved dig!!

Du har helt klart givet mig nogle gude skønne og givende “værktøjer” som jeg nu har i min “værktøjskasse” Tak fra hjerte Zanne.

Tak også for din “spirituelle livline session”, sikke et wake up call jeg fik der og noget så berigende. Martin og jeg står nøgne føltes det som om, for kærligheden er vi enige om og processen er i gang med at vokse hver især så vores familie kommer til at stor trives.

Ih hvor det bobler alt det nye !! Af hjertet tak Zanne!

En anden deltager skriver:
Hej Kære Kære Zanne……

Ord rækker ikke til, hvad jeg føler i mit hjerte for at modtage den fantastiske gave, at blive undervist af dig i disse 12 dage.
DET ER VIRKELIG GODT..

Aldrig har jeg mødt et menneske som dig med al sin sårbarhed og styrke i kærligheden til sandheden….

Enestående er du…på den måde du har valgt at undervise på ….. TAK FOR ALT DET, DU HAR GIVET………..TAK FOR AT DU DELER DIG MED MIG OG ANDRE…..

TAK fra dybt i mit hjerte…..TAK for at du turde gå VEJEN….og nu på smukkeste og ærligste vis deler ud af din viden til stor gavn for mig og andre.
Aldrig har jeg mødt et menneske med så stor kærlighed til sandheden, og dybden i vore hjerter. TAK fordi du er DIG!!!!!

Det er den bedste kærlighedsgave jeg har givet mig selv, at deltage i dette 12 dages forløb

Der er kommet lys  i mit mørke, nu skal jeg i gang med at befri mig selv.

Du forstår at sætte mig i gang med at arbejde haha 🙂 TAAAAAAAAAAAAAAK!

Det varmeste kærligste knus til dig og må alle dine drømme om at have en dejlig familie blive opfyldt på smukkeste vis ♥

Over 85 kvinder har her januar 2017 fået værktøjerne til at Mestre alle områder af deres liv, er du også klar?

 • Klar til selv-ekspertise frem for selv-sabotage og destruktiv vaneadfærd?!
 • Skal det være SLUT med at være styret af barndommens uhensigtsmæssige mønstre?
 • Så det er ud fra dit smukke hjerte at du lever livet?


Glæde, nydelse og flow vil være overskrifterne i din hverdag efter dette forløb. Lige så stille vil du kunne opleve et større økonomisk råderum og frihed, fordi dit overskud og din tilgang til livet har  ændret sig markant.
Jeg har personligt lagt mere end 50 timers arbejde i dette produkt, for at du som deltager kan komme helt i dybden med dig og den du er.

Flere skønne deltagere har sagt at forløbet er alt alt alt for billigt! Men jeg vil hellere nå ud til flere til en billigere pris, en til færre -til en højere pris!

På 12 dages mesterforløbet lærer jeg dig bl.a:

 • Hvad du skal gøre for at blive økonomisk fri og leve det liv du fortjener.
 • Hvordan du bliver den overskudsforælder du drømmer om at være..hver eneste dag ♥
 • Hvordan du træner din intuition, så du selv bliver i stand til at træffe vigtige beslutninger, som du på ingen måde fortryder efterfølgende.
 • Hvordan du helt enkelt daglig øger forbindelsen til dit Sande Jeg, dit hjerte og den du virkelig er, så det at være dig bliver meget lettere og mere nydelsesfuldt.
 • Hvordan du bliver mere selvsikker, følelsesmæssig robust og selvsikker, fordi du får værktøjerne til at gøre dine svagheder til dine styrker.
 • Bliver FRI til at være dig, fordi jeg intuitivt coacher dig og viser dig hvad der netop holder dig fastlåst  ♥
 • Hvordan du får det FANTASTISKE liv du fortjener, ved at sætte personlige mål som i den grad føles opløftende på dit indre.Personlige mål mere skarpe og præcise idet du sender dine mål til mig, for at jeg kan løfte dem, før jeg sender dem tilbage til dig.
 • Hvordan du styrker relationen til dine forældre, dine børn og alle relationer i dit liv, når jeg intuitivt coacher dig på dine ubevidste selvsabotage-mønstre og skyggesider.
 • Hvordan du styrker dit selvværd, bliver mere udadvent og selvsikker.
 • Hvordan du bliver mere målrettet, disciplineret og struktureret og NÅR det du sætter dig for.
 • Hvordan du får din handlekraft og magt tilbage, så det ikke er alle dine uhensigsmæssige og destruktive mønstre, der styrer dig.
 • Hvordan du får din krop med dig så at sige, så den bliver din bedste ven.For “det” der skal bringe dig fra A til B, fra noget gammelt til noget nyt er din krop!
 • Sidst men ikke mindst omhandler 12 dagen dit livsformål. Med netop dette modul fortæller jeg dig om rejsen dertil og giver dig et indblik i hvad dit livsformål er, så du lige så stille kan tage de første spadestik ♥

Endnu en skøn deltager skriver:
Hej Zanne

Vågnede op og havde lyst til at skrive dig en taknemmelighedsmail, selvom jeg “kun” er i gang med dag 9 i onlineforløbet ♥

Det er noget tid om at synke ind, men det er også helt så det værker indimellem – det er dejligt 🙂

Det er et guddommeligt materiale, du har givet mig. Et overflødighedshorn af gaver – healing, øvelser, indsigter og meget mere. Din guddommelige magisk healende stemme er som en kilde af sand kærlighed ♥

Jeg mærker, hvordan jeg bliver mere og mere ren, lys, afbalanceret, og jeg tør allerede nu sværge på, at min intuition er vokset og min kontakt med mig selv og dem omkring mig er langt tydeligere.

Du er et unikum og en gave til os alle Zanne ♥

Tak til dig for dig, og tak til universet for de gaver de lader regne ned over os via dig ♥ ♥ ♥

I kærlighed og taknemmelighed
Dorte

Du får 12 emails FYLDT med værktøjer til bl.a. at træne din intuition, heale dig selv, navigere ud fra hjertet og nå dine mål.

12 mails du kan læse i dit tempo og igen og igen til dine dages ende ♥

Værktøjerne du modtager gør dig i stand til at være selvkørende dette år (og til dine dages ende, hvis du anvender dem) med øget overskud, livsglæde og indre personlig frihed samt robusthed til følge.

Således sparer du penge på coaching, healing, behandling eller clairvoyance.

De sidste par år har været enormt hårde udviklingsmæssigt!! Vi har været tvunget til at se vores frygt og selvdestruktive mønstre i øjnene.

Hvis vi troede vi gjorde det godt, så gik der ikke lang tid før end vi på forskellig vis blev tvunget i knæ.

Du er velkommen til at betale over 2 rater med en måneds mellemrum.

Ønsker du at købe dette forløb og booke en session, samtidig med at du får en fin rabat, så ring til mig på 22 41 11 55 i dagtimerne ♥


En deltager skriver:
Jeg har nydt de 12 dage og rejsen ind i mit indre, for nu forstår hvad der sker, når jeg møder “dramaer”, i min hverdag….. Jeg er begyndt at stoppe op og give slip på at ville give gode råd og har forstået at jeg selv har brug for disse råd og andre må/skal spørge, hvis de vil have mine råd… Det er fedt at vende det hele ind af og være der for mig……Jeg  har fået så mange redskaber, så jeg virkelig får ryddet op, inde fra…..

Det har gået stærkt og efter at jeg også efterfølgende købte en RO & Klarheds session, som gik endnu dybere. Jeg havde efterfølgende en “ked af det og nede dag” og  plejer at diskuterer med mig selv om det ok at have sådan en dag……. men denne gang var det bare sådan……

Tusind mange tak for det du kan, det du giver og det du lærer fra dig Zanne…

Jeg Zanne Otilia har personligt oplevet at:
Sidde fast i en masse uhensigtsmæssige mønstre som f.eks. at give og give mere til andre, end til mig selv alt imens mit indre er en utilfreds brokkerumpe.

Jeg kender også til at ville en hel masse men ikke turde gå efter det.

Jeg har været hunderæd for den enorme Guddommelige styrke og alle indsigterne som er inde i mig!!

Jeg har også haft tonsvis af dårlige undskyldninger jeg har brugt til at holde mig selv nede med ubevidst.

Jeg kender også  til at skyde med spredhagl i håbet om at noget sker, -for så at opleve at intet sker!! Andet end at jeg mister mig selv undervejs og ryger i et kæmpe hul, -udmattet af træthed hehe griner kærligt!!

Jeg kender også til at have haft modstand, modvilje og skepsis ift. mig selv, at være særligt sensitiv, være den jeg er, det jeg kan og ift. at være kvinde!

Jeg kender så sandelig til at leve mere for andre end for mig selv!  Samtidig kender jeg også til konstant at have dårlig samvittighed ift. at underprioritere mig selv!! Ja jeg kender også til være stærk for alle andre end mig selv!

Samtidig er der også følelsen af at være anderledes og ikke at passe ind ♥

Men at være vores egen værste fjende,- som ser os tilbage i spejlet hver eneste dag,- sådan behøver det ikke være!!

De selvsabotage mønstre vi har med os af forskellig frygt behøver vi ikke slæbe rundt på, til vores dages ende!!

En deltager skrev dette efter 8 dage på forløbet:
Hei Zanne ♥ Tusen hjertelig takk for fantastiske dager i ditt onlinforløp. Jeg er kun på dag 8 i dag, fordi jeg var bortreist i helgen, men jeg kjenner allerede at jeg har kommet langt, og jeg kjenner meg tryggere i meg selv, ALLEREDE.

Det er helt fantastisk! Jeg er så glad ♥

Stor varm klem fra Norge ♥

 

14 dage senere skrev den skønne norske kvinde igen:
Jeg er så takknemlig og glad for at jeg valgte å investere i dette onlinekurset. Det har skjedd så utrolig mye i løpet av kort tid, først og fremst inne i meg.  Jeg liker at du er “streng”, du sier det jeg trenger å høre og jeg har lært så utrolig mye. Jeg kjenner allerede at jeg er tryggere i meg selv. Jeg har nemlig tredd ut av offerrollen og endelig forstått at JEG har min egen vilje.

Jeg er fri til å bestemme selv, hvordan mitt liv skal være. Jeg har sagt opp leiligheten min i Oslo, og jeg sier opp jobben nå i februar. Jeg skal flytte til mer landlige strøk, i stillhet og harmoni med naturen. Gjøre det som gjør meg glad sammen med mennesker som gjør meg glad.

Jeg har også funnet ut av at jeg er redd for å være trist, sint, kjede meg eller være sliten, og da spiser jeg istedefor å kjenne. Nå skal jeg øve meg på å merke meg selv og alle følelser er lov.

Jeg vet at jeg kommer til å finne balansen, nå som jeg har gått tilbake til fortiden og funnet uthvorfor mønstrene oppsto.

Det er så logisk og kun fordi du hjalp Zanne!

Det er overlevelsesstrategier.

Jeg har overlevd, men nå fremover skal jeg LEVE.

Du Zanne har guidet mig til at se mange mønstre og det blir mer og mer tydeligvis hva mitt livsformål er. Jeg kjenner at ENERGIEN bobler, kroppen min har hatt lyst til å trene 3 ganger denne uken.

Det er en god start ♥ Jeg fortsetter å øve og bruke verktøyene slik at jeg i 2015 skaper meg det livet jeg drømmer om.

Jeg er på vei, jeg ser lyset og jeg vet jeg klarer det nå. Jeg er så glad at jeg vil gråte, haha. Brikkene faller på plass.

Er det mulig på så kort tid? Jamen hvor HERLIG!!.

LineDahl.dk – Skab SUCCES med dit budskab.

“Når du samarbejder med Zanne, ved hun mere om, hvor du er på vej hen eller hvad, der holder dig tilbage, end du selv gør.

Hun har en særlig evne til at se mennesker og guide dem på en måde, der er så direkte, at det er og bliver en øjenåbner.

Hun kan simpelthen ikke lade være uanset opgave – og det er en gave. For alle.”

 

En deltager på forløbet skriver:
Jeg nyder Zanne, at lytte til din helende cd vi har fået. Du holder mig oppe med det du lærer os og jeg mindet om hvor godt det er med de mantraer vi får med. Jeg kender til mantraer, men  jeg bliver bare bedre til dem, efter at DU er i den anden ende.

Så dette forløb løfter mig samt Gudindeforløb fra 2016 og mine medlemsskaber i dine klubber!!

Jeg elsker at du sætter tingene sammen med daglig praktis, jeg har læst rigtig meget, har købt bøger, lavet øvelser og jeg skal gi dig… og jeg har ( næsten ) et hav af selvhjælps bøger.

De har også løftet mig, nu er det bare som om jeg forstår meget mere og jeg vækster fordi dit materiale, forstår jeg

Tusind tak råber jeg og smiler…

 

Anette som deltog skriver dette:Kære Zanne -forløbet indeholder megen materiale men jeg tænkte også “det er jo lige meget, for forløbet med de 12 dage, kan tages igen og igen og i mit eget tempo”..

Den bedste metafor for de 12 dages fri for selvsabotage forløb er en “brønd” jo mere man fordyber sig jo længere kommer man ned i brønden. Dvs afhængig af hvor megen energi  jeg lægger i forløbet. Så udbyttet bliver proportionelt med resultatet man vil opleve. Som resulterer i at man kommer dybere ned i brønden som er en selv.

Samtidig arbejder meget på det ubevidste plan tænker jeg, altså der hvor hjernen ikke længere er en forhindring men processen som er sat i gang via Zannes materiale, lydfiler og øvelser. Som om at de indre blokeringer er væk med den viden jeg har fået.

Jeg oplevede at megen forandring og forankring faktisk skete om natten i drømme. Jeg vil SÅ gerne igang med mit næste forløb hos Zanne ” indre barn forløb” men må lige køre det her omfattende 12 dages forløb igennem igen igen .

Tak Zanne for din visdom som du deler med os alle. ❤ Kærligst fra Anette Thykjær

Dette får du for dine penge:

 • Hen over de 12 dage får du viden og værktøjer til at Mestre og forstå ALLE områder af dit liv.Dette er både pdf filer men også lydfiler med konkrete eksempler.
 • ALLE kan komme på afveje i deres liv, men du får på dette forløb værktøjer og al den viden du har brug for, for at “samle dig selv op igen” og komme på ret kurs ♥
 • Du lærer masser af mantraer som er med til at dine drømme HURTIGERE manifesterer sig samt til at opnå det liv du længdes efter samt fortjener.
 • De 12 mails du får tilsendt over 12 dage er inkl en lydfil af ca 30 til 55 minutters varighed og fyldt med konkrete eksempler fra min egen hverdag, så du forstår på et dybere plan.Min  timepris er normalt 2.500kr plus moms! Jeg har lagt over 50 timer i dette materiale med stor kærlighed og inderlighed ♥BONUS BONUS BONUS
 • En healende mindfulness CDUdviklet til særligt sensitive og den sørger for at holde dig på sporet af DIG!!Samtidig med at du sover godt, får et stærkere immunforsvar, er mere i ro, renses, heales og løftes op over udefrakommende indflydelser alt imens dine nervesystemer, hormonsystemet, dine celler og aura – virkelig får et energimæssigt boost.Således du står energimæssigt “tip top” stærkt og “ren” i egne energier  ♥Læs mere om CDen HERPrisen for CDen er 550kr.
 • Mit produkt “fra selv-sabotage til SELV-ekspertise”.Dette er bl.a. 6 værktøjer til at håndtere frygt og selvsabotage.Plus du får AL den viden du har brug for, ift. at forstå dig selv,  hvorfor du er som du er og gør som du gør.Dvs. du får viden om dine ubevidste mekanismer, så du er i stand til at ændre på de uhensigtsmæssige mønstre.Læs mere om produktet HERPrisen for at komme i dybden med dig og lære 6 indre barn terapi teknikker er 599kr.
 • Produktet “Lær loven om tiltrækning og det at manifestere”.Så du lærer hvordan du sætter mål og hvor hvordan du når dem hurtigere.Læs mere om produktet HERPrisen for dette produkt er 599kr.


En deltager skriver:
Jeg elsker( undskyld) du deler din modstand, eller skygge sider i forhold til det som sker i dit eget liv. Du deler så fint din måde at være ren i dig og gi fra et rent hjerte…. Selvfølgelig er det derfor jeg ikke er vækstet, for jeg var ikke klar. Jeg var ikke kommet i dybden med mig selv.

Jeg glæder mig til dette år 2017, for  jeg har fået en god start, med dit 12 dags online forløb, jamen alle de redskaber du har delt, som jeg ved at jeg kan bruge igen og igen i år.

2017 er året hvor jeg vil vækste med lynets hast, og med dig ved min side, bliver jeg mindet om, daglig at værdsætter mig. (også fordi jeg er medlem i klub V.I.P. FRI AF SELVSABOTAGE.
Tusind tak kære Zanne ♥


Har du spørgsmål så send mig en email ♥

Du får ALLE værktøjerne du har brug for til at håndtere din frygt eller “bumps på vejen”!!

Men også til at samle dig selv op hvis du falder i et energimæssigt hul -såvel som du bliver i stand til at håndtere store og små udfordringer.

Garantien jeg giver dig er at du kan komme med ind i et lukket forum på facebook/eller i mit lukkede system hvor du kan stille spørgsmål.

Men samtidig ALLE de onlineprodukter du downloader som BONUS – disse er også med til at sørge for at du får langt langt langt mere for dine penge end du betaler for.

En forudsætning for at ud får personlig succes, karrieremæssig eller økonomisk succes – er at du har det godt fysisk og mentalt.

Dette sørger jeg for at du er i stand til, med al den viden og ALLE de bonus-produkter du får med i denne samlede pakke til en værdi af over 70.000kr.

Din pris inkl de ekstra bonusser er 2.999kr.

80 kvinder har allerede gennemført og flere af dem møder du i den lukkede gruppe på Facebook.

Du kan også vælge at betale hen over 2 eller 3 rater.

Be Wild - Be Free - Be YOU

Sign up and receive free inspiration that will help you step into your wild, free & authentic energy and achieve more with less energy 

Thank you for subscribing! You will soon receive an e-mail.