Hjertekriger.dk Hjælp til at træffe bedre valg fra hjertet ♥

Du bliver stillet over for mange valg i hverdagen, men det er op til dig at træffe en beslutning om hvilken frekvens du har indstillet din indre radiofrekvens til. Glæde. Tristhed. Vrede eller neutral.

Du har altid et valg.

Altid. Uanset.

Hvilket valg træffer du?

 

Ikke alle mennesker agerer som vi ønsker.

Ikke alle situationer bliver som vi ønsker os.

Vejret arter sig ikke altid som vi ønsker os.

Vejforholdene, rejsen, madoplevelsen, byturen, medarbejdersamtalen, jobsamtalen, bundlinjen eller direktionsmødet.

Humøret, sulten, helbredet, tandlægebesøget, samtalen med telefonfirmaet, dialogen med pædagogerne i børneinstitutionen, aflevering af børnene.

Ting går ikke altid som vi ønsker os.

Der er dog en ting som vi alle er i stand til at præge i den retning det passer os.

Forme og manipulere med.

Skrue op og ned for, sætte på pause eller kan sætte på vent hold.

Nøjagtig som det passer os.

Og det er vores sind og humør.

Der findes bl.a. de her 4 måder at være på.

De er som en radiofrekvens du indstiller dit indre til at være på f.eks fra morgenstunden:

 • Billedresultat for happy calm worker

  Glæde. Er et valg. Det er ikke altid vi vågner om morgenen og er glade. Men det er en følelse vi kan vælge at indstille vore indre til at være på. Alt er et valg og øvelse gør mester.

  Du kan vælge at være glad. Uanset hvad der sker. Fordi det var den beslutning du traf fra morgenstunden.

  Pyt med at du evt falder i i løbet af dagen og lader dig gå på af et eller andet, det gør vi alle. Det vigtige er at du øver dig.

  Du kan bl.a. gøre det at du indstiller din telefon til at minde dig om bestemte “glædes ritualer” i løbet af dagen. F.eks at du lige fokuserer på hvor mange ting du har i hverdagen som gør dig glad eller vender dig om et øjeblik for at rose og anerkende dine kollegaer.

  Husk at det er glæden ved de små ting, som skaber større glæde i vores liv.

  Det kan f.eks. være at Peter taler grimt til dig. Men behøver du lade dig gå på af dette, for hvem siger ikke at sådan er Peter altid? Måske Peter har en dårlig dag og netop trænger til dit smil og kærlige opmuntring.

 

 • Tristhed. Du kan vælge at være trist. Ja det er et valg. Et ganske foretrukken (måske ubevidst) valg for mange mennesker idet det er den mest velkendte væren for dem.Der er masser af være trist over ude i verden.

  Men hvis vi lige løfter vores hage og derved vores perspektiv, så er der også rigtig mange ting at være glad over i hverdagen. At vi har en varm tryg seng at sove i, vi bor i en varm isoleret bolig. Vi har adgang til rindende vand, får post leveret til hoveddøren og kan handle frisk mad i supermarkederne. Vi har gratis læge og sygehushjælp. Vi har mad i køleskabet, sko på vores fødder, tøj på kroppen og adgang til alle mulige gratis aktiviteter i kommunal regi og uden for hjemmet, hver eneste dag. Hvis vi blot gad løfte vores perspektiv.

  Øv dig i dagligt at “løfte dit perspektiv” fra f.eks det lille begrænsede sure til det mere høje positive og livsbekræftende.

 

 • Vrede. Dette er også et ganske velkendt tryghedsmønster for mange mennesker at være i.Bl.a. fordi det at udtrykke følelser kan være svært. Manglende evne til at udtrykke føleler går oftest hånd i hånd.

  En meget vred person vil, selv nogen kommer glad ind af døren, gøre alt hvad vedkommende kan, – for at suge glæden ud af andre mennesker.

  Hvis du kender en meget vred person så se bagom deres vrede og forstå hvorfor de er som de er. Frem for at lade det gå dig på.Hvis du selv er den vrede person? Husk at du også har andre måder at være på i hverdagen. Du kan f.eks øve dig i at give komplimenter til andre i hverdagen, smile mere og måske mest vigtigt – øv dig i at sætte ord på de mere svære følelser.

  Når mine klienter gennem årene har sagt “Zanne fjern lige min vrede” har mit svar været “Nej! For den er toppen af isbjerget og jeg vil hellere gå til rodens kerne og hjælpe dig med f.eks. din tristhed og sorg, magtesløshed eller utilstrækkelighed”.

  Det har også passet hver gang. At når den uudtrykte uforløste følelse blev forløst, så forsvandt vreden men også de mange evt smerter, angst, allergier som også havde været undertrykt gennem mange årtier.

 

 • Du har altid et valg. Hvilket træffer du?Neutral. Det at være upåvirket. Utilknyttet.
  Ja dette er også en mulighed vi alle har til rådighed i dette nu.F.eks kan du sige til dig selv fra morgenstunden “jeg vil passe mig selv og være i min egen indre boble af xx energi. (det kan være stilhed. Fred. Medfølelse. Eller det at øve sig i at være utilknyttet til andre).

  F.eks når Kirsten kommer ind og er kæmpe højrystet fra morgenstunden, så lukker du bare dine ører på indersiden (kører de usynlige skodder omkring dig ned) og forbliver i den neutrale væren du er har valgt at være i.

  Du kan også visualisere at du er til stede i et æg af en bestemt farve som gør dig glad. Jeg lærer selv mine klienter at pakke sig ind i det sølvfarvede æg, så de er upåvirket af andres energier.

  Det kan også være at Claus er rasende. Da du er klog nok til at vide at hvad Claus gør og siger samt mener, er hans eget ansvar – så er det heller ikke noget du behøver at forholde dig til.Ja det kræver at øvelse at være i denne neutrale væren men den styrker i den grad dit fokus, giver dig mere energi og styrker dine mentale færdigheder. Og så kræver det bevidsthed på hvilke følelser som du netop har hængende ude hos andre og konstant bliver ved med at få i klemme.

  (jeg hjælper dig gerne med at få bevidsthed herpå, send en email. Det tager mig få sekunder at spotte dette og den gave giver jeg dig gerne hvis du er linkedin bruger eller er i min målgruppe).

 

En energiopdatering er en 100% frisættelse af dig, så du er i stand til at være den du virkelig er, i dit smukke hjerte ♥

Selvfølgelig er der også andre følelser man kan vælge imellem. Det at være forurettet. Skuffet. Skeptisk. Kritisk. Et offer. Fordømmende osv. Tilstande som mange mennesker har som deres primære tilstand. En tillært tilstand valgt til ud fra mangel på bedre.

Det kræver øvelse at blive på de mere positive “radiofrekvenser” dagen igennem, men vi er vel enige om at øvelse gør mester?

Jeg er lige her og hepper på dig!! Og nu ved du hvor jeg er..

Om jeg virkelig mente at du kan præge, manipulere og forme dit sind og humør? Ja bestemt.

Der er mange måder du kan gøre dette på og her er et par eksempler:

 • Du/i kan f.eks deltage på @tonyrobbins UPW 2018 i London hvor du lærer at skifte humør og sindstilstand på få sekunder ved blot at knipse med fingrene.Man lærer også hvordan man slipper de mere tunge uhensigtsmæssige følelser. (har selv været afsted 3 gange).

  Hvis du/i syntes det er lige i overkanten så kommer jeg gerne ud og lærer dig/jeres virksomhed hvordan.

  I vil lære  fælles opmuntrings-ritualer og evt musik frem, som netop fremmer den daglige arbejdsmoral og styrker fællesskabet. Giv et kald så laver jeg en pris og kommer glædeligt ud.

 

 • Du har altid et valg. Hvilket valg træffer du i dette nu?

  Det er bevist at musik har en positiv indflydelse på os. Især hvad angår at fremme læring samt hvad angår vores sundhed.

  Du kan også gøre det at du kommer dit absolutte ynglings musiknummer i ørerne eller på anlægget og bare giver den gas med din luftguitar eller danser ligeså tosset du vil.

  Det handler ikke om skønhed men om at få gang i dine muskler og led – så du kan få de  mange forskellige væsker i din krop til at flyde hurtigere.

  Dette vil i den grad udløse en masse gode sunde hormoner i din hjerne som sendes ud i din krop og løfter hele dit emotionelle, psykiske og fysiske velbefindende.

  Lær gerne hele familien i denne øvelse så i sammen dagligt kan styrke familieglæden og sammenholdet.

 

 • Du kan også afspille subliminal guru hjernebølge programmer. Disse programmer afspiller musik/lyd med en bestemt bølgelænge/frekvens som går ind og styrker bestemte områder af din hjerte.Disse vil løfte hele dit fysiske, psykiske og emotionelle velbefindende.Jeg har selv et hjernebølge program som står i baggrunden på min computer og “flasher subliminal guru mantras”.

  Med ord som “jeg elsker at træne, jeg har det godt, sundhed er min naturlige tilstand, jeg er rig, jeg lever i overflod osv osv”.
  Alt efter hvad jeg vælger dette program skal styrke mig med.

  Andre gange vælger at jeg sætte lyd til når jeg f.eks hører IQBOOSTER eller “ENTER THE ZONE” eller “SPEED LEARNING BOOSTER”. Det er den mest mærkelige lyd men det virker!! Jeg kan arbejde timevis uden at miste koncentrationen og bliver hurtigere til at lære og tage numerologien som jeg studerer lige nu, ind.

 

 • Du kan også lytte til Solfeggio frequencies f.eks i løbet af dagen.Disse vil også løfte hele dit fysiske, psykiske og emotionelle velbefindende.Solfreggio kan du bl.a. finde via din spotity konto.Solfreggio er musik numre afspilles ved en bestemt frekvens som går ind og løfter bestemte indre tilstande i dit indre.

  Hver en følelse er tilknyttet en frekvens som solfeggio musik går ind og understøtter. F.eks tillid, kærlighed, glæde, at slippe traumer, stress, mistillid osv.Du er så velkommen til at sende mig en besked, så sender jeg min personlige solfreggio playliste tilbage til dig ?

 

 • Alt er et valg. Hvilket valg træffer du i dette nu?

  Visualiserings meditation. Den mest enkle metode til at styrke dit liv til det bedre allerede i morgen. Lav denne form for meditation 10 minutter morgen og aften hvor du specifikt ser alle områder af dit liv trives og opblomstres og oplev STOR POSITIV fremgang i dit liv, på MEGET kort tid.

  Visualiseringøvelser (visualiserings meditation). Super såre simpelt.

  Bare tanken om hvor overvældende arbejdssituationen eller familielivet kan være, påvirker hele dit nervesystem i negativ retning.

  Når dette sker udløses også stressfremmende hormonstoffer og hele dit system går i et større eller mindre alarmberedskab, som om fare er på vej. En fare du har skabt  mellem ørerne. Hvilket din hjerte ikke opfanger, for den reagerer blot på de kemistoffer som udløses med dine tanker!!

  Hvad sker der derfor når du tænker positive tanker om dit familieliv og arbejdssituation? Derved vil dit nervesystem med det samme blive påvirket i positiv retning. Lykke endorfiner sendes ud gennem dit system. Hvilket vil ske i dette nu hvis du satte et dejligt smil på dit ansigt.

  Smil det smitter og således vil glædes endorfiner strømme ud i dit nervesystem og berolige dig 🙂

  Ja så simpelt er det at præge dit indre i en positiv retning.

  Når du tænker positivt om dit familieliv og arbejdssituation vil disse med det samme ændre sig til det bedre.

  Dette er loven om polaritet. At vi tiltrækker det vi tænker på.

  Dvs visualiserer du at dit liv er godt, at du er sund og rask, at alle i dit liv trives og din karriere ligeså, så vil dette ske lige så stille.

  Allerede om et par timer fra nu og allerede i morgen kan dette være en realitet.

  At dit forhold til din partner blomstrer op fordi du lige nu har valgt at tænke kærlige og positive tanker om dit parforhold.

  Frem for at du går og fokuserer på alt det som ikke fungerer hvilket er en medvirkende årsag til at det ikke kører optimalt for jer.

  Tankens kraft er stor. Rigtig stor.
  Og dog bruger vi så lidt af den hver dag til at styrke vores liv til det bedre.

  Det vil være en ære at lære dig en dejlig visualiseringsøvelse som vil styrke og glæde dig i lang tid fremover via f.eks telefonen. Det tager cirka 30 minutter. Ring og hør hvordan det foregår, så du  netop kan få “overskrevet” de usunde tanke programmeringer med nogen gode livsbekræftende.

 

Jeg vil gerne være ærlig og sige at jeg ikke altid har mestret denne kunst. Kunsten at være positiv, smilende, glad, utilknyttet og medfølende.

Voksede op i modvind i en dyb traumatisk voldelig utryg barndom med overgreb. Det meste af  mit liv har jeg været indkodet til at leve i modvind. Trives i det utrygge. Arbejde mere mod mig selv end med mig selv.

Jeg har (af ren uvidenhed) holdt kærligheden fra livet. Det gode, trygge, stabile og hjertevarme. Muligheder. Muligheder for samarbejde. Mulighed for hjælp og støtte. For jeg vidste ikke hvad det var og vidste ikke hvordan jeg skulle forholde mig til dette da jeg voksede op i et “alle mod alle” barndomshjem.

Jeg boksede med landsholdet, havde flere kampsportsbælter, var overkonstabel-1 i det danske forsvar og trænede 6 gange ugentlig op til 2 x daglig. Kæmpede med spiseforstyrrelse (ortoreksi og bulimi), gigt, kroniske smerter og post traumatisk stress.

I 2005 endte jeg for en tid i en kørestol dybt traumatiseret og var udbrændt allerede som 28 årig..

Mit overskud var i mange år på et meget meget lille sted. Både når det kom til mig selv og andre.

Virksomheden og dens vækst var vigtigere end at jeg selv trives…troede jeg. For jeg blev blot mere og mere trist og opgivende idet den familiemæssige lykke som jeg også savnede dybt inde i hjertet, udeblev.

Det har taget mit 41 år at finde ind til hvem jeg virkelig er. Opdagede virkelig hvem jeg ikke var og fik den del skrællet af mig da jeg boede helt alene i Sydfrankrig gennem 14 måneder i 2016.

Dernede formåede jeg virkelig at finde kærligheden til mig selv. Det at være medfølende med mig selv – også når jeg ikke altid agerer som jeg ønsker. Det først at være mere forstående og tålmodig over for mig selv, så jeg kan være det over for andre. At indse at jeg ikke er et dårligt menneske. Nej jeg er et menneske som har haft nogen rigtige dårlige oplevelser og det gør ikke mig til et dårligt menneske. Hver dag er en mulighed for at starte forfra og gøre det jeg ikke gjorde helt optimalt i går, lidt bedre i dag.

Al gigten er væk, de kroniske smerter, allergierne, traumerne, ptsd, spiseforstyrrelser osv. Mere end 5.500 primært kvinder har jeg siden 2006 haft æren af at hjælpe med at finde kærligheden til dem selv og blive fri af de traumer, overgreb, stress, angst, ulykkelighed m.m. som de har haft kæmpet med i mange årtier.

Mere end 10.000 mennesker har jeg undervist online og flere hundredetusinde mennesker har set min youtube kanal hvor jeg har delt ud af min viden omkring spiritualitet, sensitivitet og alternativ behandling.

Enkelte har været mænd. Mænd med hjertet på det rette sted. Operasangere, politidirekteører, skuespillere, NLP terapeuter, coaches, terapeuter, bankdirektører, psykologer,  selvstændige med flere. Som alle har vidst at de udfordringer de havde i deres liv, startede hos dem selv.

I skrivende stund skifter jeg spor.

Jeg vil gerne tilbage til erhvervslivet hvor jeg “lagde ud” som 16 årig da jeg gik i lære som salgsassistent i Magasin Lyngby. Et par år senere blev jeg uddannet kontorassisten all-round hos Opel Danmark. læste til merkonom inden for innovation og har bl.a. været sekretær, lærervikar, personlig assistent og prøvet mange andre ting ud over at have været knapt 10 år i forsvaret.

Min største glæde i livet i dag (gennem 11 år) er at dele min glæde ved det jeg laver med andre. At den personlige trivsel jeg giver til mig selv hver dag, -det at se hvad de værktøjer jeg anvender, – gør for andre. Det gør mig utroligt glad.

Æren af at se andre blive vækket til live fra hjertet og netop leve livet mere fra hjertet, frem for hjernen.

Hjertekriger.dk

Et bedre liv. Lev livet fra hjertet ♥

 

Tak fordi du læste med – jeg håbe at du fandt inspiration til at styrke dit overskud i hverdagen?

Læg endelig en kommentar fra hjertet, det vil jeg påskønne.

Dette er mit første blogindlæg som jeg har lavet til linkedIN – Action beats perfection siger min mentor Brendon Burchard ?

Du er velkommen til at ringe i dagstimerne på tlf 22 411 155 fra kl 10 – 18 hvis du har et kort spørgsmål, vil bestille en session eller spørge til et foredrag.

Jeg har tilbud på sessioner lige nu, men dem kan du se på forsiden.