Jeg er med på Indre Barn Kursus hos Zanne Otilia. Hun er min veninde, og jeg har fulgt hendes arbejde og hendes udvikling gennem et stykke tid og altid været inspireret af det.

Hun har hjulpet mig mange gange med at se tingene anderledes og altid husket mig på at kigge indad. Da Zanne fortalte mig om dette kursus reagerede jeg hurtigt og roste hende for tanken og ideen.

Jeg synes i den grad at det var fedt og ikke mindst tænkte jeg at det ville være en god ting for mig at være med i. Det kan være så svært at se indad, fordi det logisk nok altid er nemmere at lade være og blive ved med, på hver vores individuelle måder, at kigge udad, læs: pege fingre af andre eller værre ,- skyde skylden videre.

Og igen er det slet ikke altid så simpelt. Det er indimellem et virvar at tanker, følelser, oplevelser, indsigt, ego, hjerte, hjerne, fornuft, irrationalitet med flere der konstant forvirrer mig og ryster mig ud af kurs.

Derfor valgte jeg at deltage i Indre barn kursus
Jeg er igang med modul 1 ud af 4. Her ser vi tilbage, kigger indad, lader diverse følelser og gemte oplevelser komme frem og det har overrasket mig hvor meget der allerede fra første lydfil og undervisning er dukket op. Jeg har fulgt Zannes råd til os om ikke at analysere det ej heller lade det være en forstyrrelse, men blot konstatere at det er der og skynde os at skrive det ned. Det har jeg gjort. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, selvfølgelig, hvad der er kommet frem og hvilke aha-oplevelser jeg har haft, for selvom nogle af dem måske er lidt hårde, så er de gode for mig!

Dette mærker jeg tydeligt.

Læs mere om 12 dages online Mesterforløb, som du tager inden Indre barn kurset.