Med en ny aura vil du føle det som om at du er kommet hjem i dig.

Samtidig vil en varig inde ro være til stede i dig.

 

 Du er velkommen til at få en ny aura hos mig, når du først er sat helt fri i 4. dimension via en slut med selvsabotage-session.

Klik her for at læse mere om dimensionerne. (Du føres videre til min anden hjemmeside).

Når du føler dig begrænset i eget liv og måske også i egen krop? Når du føler at der ikke er plads til dig, at du sidder fast eller at du er sulten efter mere? Når du har været i gang med din selvudviklingsproces samt rejse længe og vil meeere nu? (hehe griner kærligt)!

SÅ er du kommet til rette sted og det skal være mig en ære at tage dig i hænderne og føre dig til det næste skridt på din rejse. Nemlig at blive sat helt fri. At blive nulstillet og få downloadet din viden fra tidligere liv. Og at få frigjort dine Guddommelige Resourcer. Så du bliver et med dit Højeste Potentiale.

En ny aura er at som at blive sat fri.

Som at kunne trække vejret frit.

Det føles som at komme hjem.

Som at komme hjem i dig ♥

 

Dette siger en tidligere klient hos mig:
Vil blot også lige fortælle dig at jeg har det bedre end nogensinde Sanne!

Det er nu 3 mdr. siden jeg fik min krystaltransformation hos dig, og hver dag bemærker jeg, hvordan livet er blevet lettere for mig. Jeg er i ro hele tiden – uanset hvad min dag byder mig. Jeg tænker og reagerer anderledes end jeg tidligere gjorde. Er sikker på at min indre kerne er kommet frem og står skinnende klart.

Jeg har en indre glæde og et smil på læben det meste af tiden. Jeg er nu blevet sikker på, at forholdet til min ekskæreste ikke kunne bestå. Jeg blev “taget” ud af et forhold som ikke var ægte nok. Mon ikke det er fordi, der er noget bedre på vej til mig:-)

Jeg nyder at være alene og at have tid og ikke mindst energi til mig selv og mine egne ting. Jeg nyder mit eget selskab hver dag, og sørger for at gøre ting, der gør mig glad. Jeg siger nej til de ting, der ikke glæder og gavner mig – og det har jeg lært af dig.

 

Fordelene du mærker med det samme, når du har fået en ny aura:

 • Autenticitet

  Autenticitet og spiritualitet

  Følelsen af hjem -at af være hjemme i dig vil være til stede.

 • Følelsen af at være fri til at dig er der og denne følelse vil være der resten af dit liv!!
 • En indre tiltro til dig vil være kommet frem, som løbende vil blomstre og vækste sig større og større.
 • Der kommer grænsesætning til! Helt automatisk ♥
 • Du får sat din handlekraft fri og kan pludselig handle på det du altid har ønsket dig.
 • Du kommer hjem i dig selv – du lander i dig og kan pludselig mærke den du virkelig er – frem for den du altid har gået og troet var dig.
 • Balance kommer til inde i dig! Den maskuline tunge kvinde bliver mere feminin og let – så at sige. Og den feminine mand uden jordforbindelse bliver mere maskulin, powerfuld,
  – tør stå ved sig selv – osv sov. Dvs, du blive langt mere harmonisk ♥
 • Du bliver fri af den “gamle rygsæk” med gamle handlemønstre, tunge følelser, sorg, ulykkelighed, frygt, vrede stress, paranoia, manglende livslyst/frygt m.m.
 • Du får simpelthen en frisk ny start – og kan være den person du i dit hjerte VED du er ♥

 

Alle har vi en indre Kraft i os. Den Guddommelige Kraft. Også kaldet Intuitionen og vores Højeste Potentiale.

Denne kender du nok til og måske du mærker den mere i nogen perioder og mindre i andre?

Kender du også til det med at der er så mange ting du gerne vil, ting du ikke får handlet på og du finder det svært?

Ja du oplever måske at du er rigtig god til at holde dig selv tilbage?…desværre ♥

Du mangler måske modet? Styrken? Retning på dit liv?

Er det svært for dig at sige fra, stå ved dig selv og vækste kontinuerligt?

Er hårdt, ensomt eller barskt at være dig, – men mest fordi du er utrolig hård ved dig selv?

Det kan også være at du mangler ressourcerne både fysisk og mentalt?

Måske du også oplever at din krop i den grad er under pres, fordi du kropskrystalliserer, så at sige?

Læs mere HER  bemærk at vinduet fører dig til min anden hjemmeside i et nyt vindue.

En anden skøn klient skrev dette:

Kære Sanne – Jeg har det super godt. Jeg synes, at jeg har udviklet mig meget det sidste år. Jeg har f.eks. trukket en usynlig streg mellem gammel tid og ny tid og det har fået mig til at falde meget til ro i nuet.

Jeg er også begyndt at leve efter devisen, at jeg skal have det godt/elske mig selv/tænke på mig selv, før jeg kan gøre det godt for andre ;o) Og at jeg skal sige fra, når det er for meget for mig.

Der er mange ting, som har givet mig ro – og som sagt, er jeg blevet hjulpet rigtigt godt på vej af dine dejlige og givende mails og skriverier som jeg fik adgang til efterfølgende.

I dag er jeg taknemmelig for hver eneste dag her på Jorden – og ydmyg fordi jeg får lov til at være en del af det store hele, mine børn, naturen osv. Det er så skønt, at være kommet dertil Sanne :o)

I dag skinner solen igen, æbletræerne er sprunget ud, jeg har lige slået græs, fuglene synger og jeg har set de første sommerfugle. Hvor heldig har jeg lige lov til at være? Nåh ja, og så skal jeg være bedstemor for første gang til november – hvor stort er det lige? Tænk, at jeg også fik lov til at opleve det – hurra :o)

Så igen – tusinde tak for det hele, også livsformål mentoring som alt sammen har givet mig så meget, og som har fået mig til at tænke og føle med hjertet – meget mere, end jeg gjorde før. TAK ♥


Der er intet at sige til at du har syntes og syntes at det er hårdt kære læser:

Forandring starter indefra

Forandring starter indefra

F0r det har det været og det er det også, på det spirituelle udviklingsmæssige plan! Og det stopper ikke før end at vi alle er oplyste. Nej ikke døde! Men når vi alle er højt udviklede spirituelle mennesker. Som lever i et med alt hvad er og fra hjertet.

Pga. de enorme energimæssige indstrømninger som strømmer til Moder Jord siden år  2000 og fremover, – da bliver det ikke lettere at være os, hvis vi ikke er i kontakt med den vi er – på det kropsmæssige, mentale, følelsesmæssige og åndsmæssige plan.

Og det bliver først hårdt for os, når vi ikke har kroppen med, men nærmeste har hægtet den af!

Dvs. er vi “dis-connected” med den vi er -som betyder at vi er på afveje og har forladt hjerte og krop, så er det utroligt hårdt at være til, på alle områder af ens liv. For du kan som menneske har noget stort og smukt på hjertet, men du skal virkelig stå SNOR LIGE fysisk, psykisk og åndeligt. (Læs mere om dette HER)

Den Nye Tid også kaldet Den Gyldne Tids Energi samt Den Feminine Æra -repræsenterer “opvågnings-æraen”!!

Dvs. hvor vi alle slutter fred med den vi er, – samt det maskuline og feminine i os! OG bare lever fra hjertet.

De energimæssige indstrømninger som BRAGER ned “over os alle” -hver øjeblik, disse skal ind i vores krop og sætter os i den grad under pres, for at vi alle skal fra hovedet ned i kroppen OG have åbnet vores smukke hjerte.

Dette kan i den grad være en smertelig proces. Både rejsen ned i kroppen der bærer på al smerten, men også det at få “tvangsåbnet” vores hjerter.

For først skal vi forbi sorgen, tristheden, afmagt, opgivenhed, usikkerheden, modviljen, frygten for om vi må være her, frygt for om vi er gode nok som den vi er, frygt for at være den vi er, frygten for livet, frygten for at give slip osv osv.

Så at blive et med den du er i dit smukke hjerte, virkelig at komme hjem (og ned i din krop) og slutte fred med at være den du er?

Det er HEEEER (hehe griner kærligt) at jeg står og vifter med flaget og siger:

“Det skal være mig en ære at sætte dig fri til at være DIG” ♥

Jeg forstår i den grad hvad du gennemgår. Jeg har selv været der hvor jeg ikke ville livet, ikke ville være mig, ikke ville ned i min krop og i den grad flygtede fra alt det der kunne have gavnet mig – for jeg var sortbælte i selvsabotage og selvhad!

Da det så aller mest sort ud (læs denne lange historie andre steder på mit site) – og jeg ikke orkede livet mere, -indså jeg, at JEG var den der skulle ændre på mig selv, – således ville alt ændre sig.

For med mit syn på mig selv, ville andres syn på mig også forbedre sig markant.

Wauuu den forskel dette gjorde fra den ene dag til den anden! At jeg hankede op i mig.

Dernæst udviklede jeg flere værktøjer jeg brugte for at sætte mig selv fri og det er disse jeg deler med dig.

Det jeg gav mig er blevet til mit livsformål, jeg så har æren af at videreformidle til DIG ♥

Klient Maria 31 år fik en NY AURA og kan bevare sin indre ro hele tiden:
Der er sket flere ting efter vi sidst så hinanden. Jeg hoster bemærkelsesværdigt mindre slim op og fra lungerne – faktisk næsten intet mere. Jeg synes ikke længere, jeg tager mig selv i at trække vejret overfladisk/med det øverste af lungerne, og min vejrtrækning er langsom og dyb. Det er skønt.
Jeg synes også, der er en mærkbar forskel i mit forhold til Alexander, min søn. Kan mærke at jeg langt bedre kan bevare roen, når han en gang imellem flipper ud, hvis der f.eks. er noget jeg siger nej til. Det er skønt og det bedste af det hele.

Jeg fornemmer også, der er sket en vending i forhold til min mor. Jeg brugte den remse jeg købte af dig hvis man har problemer med et andet menneske + velsignede hende hver dag, og pludselig ringede hun og sagde at hun elskede mig, savnede mig og var stolt af det menneske, som jeg havde gjort Alexander til. Jeg er overbevist om, at ord har en stor kraft og det harmonerer også rigtig godt med, at de tanker og udtalelser, der udgår fra os har så stor påvirkning.

Sanne, jeg er sikker på en NY AURA var helt rigtig for mig, og jeg er også sikker på, at min intuition førte mig til dig.

Er meget taknemmelig for, at jeg fandt dig og ønsker dig det aller bedste. Du er meget viis og helt speciel! ♥

Mange kærlige tanker Maria


Flere ny aura fordele:

 • Du ved nu hvad du kan lide og ikke -OG formår at handle herpå.

  Uhensigtsmæssige mønstre

  For at ændre, må du forstå. Uhensigtsmæssige mønstre er til for at blive forstået, så du bliver i stand til at ændre på dem ♥

 • Nogen bliver langt mere kreative/skaberstærke og stort set alle får åbnet for deres sexlyst.
 • Du grænsesætter og vælger til og fra helt automatisk, fordi du er kommet af med “pleaseren”.
 • Du får en indre ro som er der HELE tiden. En ro du ikke behøver meditere dig til ♥
 • En langt større tiltro til dig selv vil være til stede, selvsikkerhed og selvrespekt.
 • Din omgivelser kan se og mærke at du står stærkere i dig og især dine børn vil du opleve at kommunikere/komme meget meget bedre overens med.
 • Da du bliver stærkere og mere selvsikker gør dine børn ligeså. Oftest fra den førte dag ♥
 • Du bliver bedre til at tro på og stå ved det du fornemmer! Sluuut med al den tøven!
 • Samtidig er du nu i stand til at handle på dét  du ved samt MÆRKER er rigtigt.
 • Øget jordforbindelse kommer til, som gør at du står ved dig selv og kan få styr på bl.a. økonomi, bolig børn m.m.
 • Øget intuition koblet på din handlekraft så du ved hvad du skal og ikke!
 • Med din nye aura får en endnu stærkere magnetisk udstråling end før og nye skønne mennesker og oplevelser vil komme til dit liv, fordi du har givet dig selv det aller bedste ♥
 • Du tiltrækker/manifesterer hurtigere det du ønsker, -økonomi, bolig, job osv.
 • Du får modet/styrken til at gøre dig slip af dem/det som ikke gør dig godt.

 

En Ny Begyndelse med en Krystal & Guld-aura som matcher DIG og den tid vi er i netop nu:
Med en ny aura hos mig kaldet Krystaltransformation bliver du en gang for alle sat fri til at være den du er.

Men først har du været forbi mig og få en  SLUT med selvsabotage-session så du netop har fået fjernet mange gamle “løg-lag” af selvsabotage-mønstre og står SNOR LIGE i dig i 4. bevidsthedsdimension.

For så bliver det at være dig og forfølge dit Kald i livet ikke op af bakke eller 2 skridt frem og 1 tilbage.

 • VED du hvad du skal og hvad der gavner dig, -men konstant trækker noget dig, tilbage til hvor du var engang?
 • Selvsaboterer du dig selv, går i cirkler og kommer aldrig derhen hvor du inderligt ønsker at være?
 • VED du at du har sååå meget mere at byde “ind med” men ved ikke hvordan?
 • Er det som om at du gerne VIL “derud” og gøre en forskel for andre – meeen du er også bange? Hvorfor det ender med at blive en indre kamp?!
 • Vil du stå stærkt i dig selv, turde sige fra, kende mærke OG sætte grænser?
 • Vil du have modet og selvsikkerheden til at lytte til din intuition OG turde handle på ting?
 • Længdes du efter at blive den du er, -kontra den du tror du bør være?
 • Ønsker du mere fokus, retning, mod og styrke?
 • Samtidig med at du permanent gøres fri af frygt, skuffelse, skam, skyld ensomhed, mistillid, modvilje, afmagt/opgivenhed?
 • Er du klaaar til at blive sat fri af frygten for at træde ud i dit eget lys/få SUCCES?
Dimensionerne og livsformål

Så eeendelig læs videre.

Der findes noget der hedder dimensioner.

Det er de niveauer også kaldet bevidsthedsplaner vi mennesker er på.

Som er forskellig for os afhængig af vores bevidsthed, størrelsen på denne, så at sige.

www.SannePhilipson.dk kan du læse mere om disse. Klik på blå tekst.

For at blive sat helt fri til at være den du er i dit hjerte, ved at erhverve dig en ny aura (kaldet en krystaltransformation) er koncept jeg har udviklet fordi jeg ikke selv ville begrænses i egen krop eller hvad angår det højere bevidsthedsmæssige intuitive plan!

Så du som jeg selv gjorde, kan komme rigtig langt personligt, på kort tid.

Samtidig med at du får sat din Indre Guddommelige Kraft fri i dig, en gang for alle.

En Krystaltransformation er en session som virkelig en gang for alle lander dig i dig så du står SNORE LIGE og stærkt i dig.

For at du kan spare penge har jeg også lavet en “samlet ny aura pakke” hvor du får mere end du betaler for. Klik her.

En kvinde som fik en ny aura blev fyldt op med lethed, glæde og frihed:
Jeg vil gerne dele med dig Sanne, jeg kan mærke hvor meget mere ro jeg har fået. Hvor meget modig er jeg blevet. Ro, tillid, power, handling. Ja, der kommer mere handling fra mig som der ikke var før. Mit angst for at træde frem bliver mindre og mindre, og det er så lidt sammenlignet med hvordan det var før min nye aura.

Jeg vokser og vokser kan jeg mærke på mine indre planer. Og ja, en gang imellem kommer der op noget af det gamle stads, men nu byder jeg det velkommen og takker, som du har lært mig det.

For mig føles det at som at træde ind i en værelse -ubeskriveligt dejligt “sted” at være i, fyldt med lethed, friheden og glæde, her efter at jeg fik min nye aura.

Jeg fik forståelse på de ting der gjorde at jeg var min eget værste fjende. Jeg gav slip på meget. Tingene og jeg er anderledes nu her små 2 måneder efter. Ro, mod, autenticitet, glæde, tillid er til stede.

Alt det “gamle møg” væk, og de sidste rester også på vej væk. Jeg er virkelig glad og taknemmelig for Sanne, og jeg er en, der har prøvet mange diverse former af healing m.m forgæves uden at opleve så meget.

Men nu er det anderledes efter mit besøg hos Sanne!

Med det samme mærker du dette, når du har fået din nye krystal og guldaura:

 • Du kommer til at være i et med dit Højere selv/Guddommelige i dig – også kaldet din Ånd. Derved bliver det lettere at være dig men du får samtidig også et større overskud og du vil også opleve at du kan rumme mere viden.
  (Dette er fordi du har fået en bevidsthedsudvidelse som svarer til at man får flere megabite eller gega-bite på ens computer hehe..)
 • Du bliver samtidig “koblet på universet” og vil mærke en større samhørighed med alt hvad er.  Også ift. dig selv og den du er ♥
 • Du føler dig laaangt mere fri til at være dig, fri til at trække vejret -men også fri til at være i din krop ♥
 • Det der før kunne tage dig månedsvis eller årevis at få bearbejdet,- er efterfølgende noget der bare “rutsher igennem dig”. Det vil ikke være noget der tynger dig så tungt, som det gjorde en gang.
 • Fra du lærer noget, får implementeret ned i dit indre OG får handlet på det -er meget kort!
 • Du bliver meget meget bedre til at manifereste og tiltrække det du ønsker.
 • Alle misforståelser mellem dig og andre fjernes eller mindskes markant, fordi du står smukt og rent i dig selv efterfølgende.
 • Dine børn får langt langt mere respekt for dig men også børn i al almindelighed fordi i nu er på samme frekvens -eller kald det bølgelængde.

Selvudvikling - gaven til DIG

Med denne session sættes du helt fri -også af den gamle karma fra tidligere liv.

Alt det du har erfaret og tillært dig, kan du nu implementere i dit liv og samtidig vil dit større dit livspotentiale samt livformål åbenbare sig for dig, lige så stille.

Med din nye aura får en endnu stærkere magnetisk udstråling end før.

Nye skønne mennesker og oplevelser vil komme til dit liv, fordi du har givet dig selv det aller bedste ♥

Der er ingen i verden som dig! Du er unik og derfor fortjener du det bedste:
Så naturligvis skal du have en aura som matcher DIG og dine bedste kvaliteter.

Da jeg fjerner de “mindre pæne” kvaliteter/ alle selvsabotage-mønstrene, kommer du som genfødt ud af sessionen.

Med en ny Krystalaura lander du i dig – det er som at finde hjem!

Ind til din egen indre Buddha-følelse af ro, velvære og balance.

Jeg elsker faktisk at Krystaltransformere, det er næsten lige som at være spirituel jordemoder hehe!

At se hvordan mine klienter forandres og “genfødes på ny” på kun 3 timer er magisk!!

Jeg har udviklet dette koncept for at du kan erhverve dig en REN højfrekvent aura som danner bro mellem den gamle tids energi og den Gyldne Tids Æra vi er i netop nu, – som også er den energi de helt unge krystalbørn kommer med.

Så du og jeg bruger langt langt færre ressourcer og er i et med Livet, Altet, det Guddommelige og kommer over i den ubesværet væren ♥

Få en ny begyndelse med en NY AURA – som matcher dig og den du er i dit smukke hjerte, uden alle de gamle begrænsende overbevisninger.

 

 • Med en Krystaltransformation er du nu fri de negative programmeringer du har med fra fortiden/tidligere liv.
 • Med en Krystaltransformation kan du nu være den person, du er i dit smukke hjerte ♥
 • Med Krystaltransformation bliver du fri til at kunne gøre det du altid har drømt om.
 • Med en Krystaltransformation vil du opleve, at uanset hvad der sker,  så vil der altid være en dyb forankret  ro i dig samt mere styrke og mod.
 • Med en Krystaltransformation er din sårbarhed NU din største styrke samt største ressource ♥
 • Med en Krystalformation får du også en Guld-transformation i det den Gyldne Tids Energi lægger som en smuk, fint kærlig energi og beskyttelse omkring dig. Det føles sååå trygt og befriende, som en kærlig moderlig omfavnelse.
 • Med en Krystaltransformation bliver du koblet på flere healende-energikilder (også dine hjemplaneter m.m) som du også får adgang til, via den CD du får med, efter endt session.

Værdighed som kvinde

Vi oplever mange ting gennem livet som på en eller anden måde frarøver os følelsen af værdighed. Det har jeg selv oplevet gennem 10 år i forsvaret samt med en barndom med vold og overgreb. Vil du også have din værdighed til bage?

Mange klienter der ER blevet behandlet hos mig har fortalt om deres oplevelser her også disse kan du læse på SannePhilipson.dk

En kvinde skrev:
Min relation med mine børn har forandret sig, der er som en usynlig væg er revet væk, der har forhindret mig at være afslappet, rolig og stærk mor.

Vi har det meget mere sjovere sammen. Min forhold til min ex, der har været anstrengt,  jamen luften er nu renset og jeg er fri fra ham.

Livet føles let og dejligt, jeg står stærkt på mine egne ben. Alt det “gamle møg” væk, og de sidste rester også på vej væk.

Jeg er virkelig glad og taknemmelig for Sanne, og jeg er en, der har prøvet mange diverse former af healinger m.m forgæves uden at opleve så meget. Men nu er det anderledes efter mit besøg hos Sanne! Ingenting forhindrer mig nu i at være MIG! ♥


Hvorfor erhverve sig en ny aura? Hvad er der galt med den gamle?

Desværre har de færreste mennesker en hel og intakt aura. Fordi det dårlige selvværd, den uforløste sorg og smerte, hadet, modstanden osv osv – det sættes sig som huler i auraen.

Har du f.eks. mange allergier osv – så har du flere huller i din aura.

Og dette er værre, hvis vi har haft en problematisk barndom ♥

Når du begynder at “kigge dit liv/barndommen” i krogene og gerne vil forstå – DA krakelerer den gamle aura lige så stille. FOR – i her lægger de gamle overbevisninger, – “brændt barn skyr ilden” erindringer og oplevelser..

Og jo flere brikker der falder på plads i dig, -lige så stille begynder dine parader og facader at forsvinde samt den gamle aura.

Som at blive “pillet ren” men ikke altid rar proces.

For desto jo mere blottet, usikker og sensitiv står du tilbage.

Med en meget sårbar aura, vil du i glimt kunne mærke dit sande glade, sensitive og stærke jeg, men dette er svært at fastholde.

Samtidig kan alt omkring dig, den du var, fortid og fremtid, alt kan føles som “en stor pærevælling”.

– læs evt mere om dimensionerne på mit andet site SannePhilipson.dk. Klik på blå tekst og bliv ført derhen.

OG – DERFOR har jeg udviklet Krystal og Guldtransformation ♥

En HEL ny Aura,- en smuk stærk Krystalaura der matcher DIG – uden alt det gamle ♥

Så du langt om længe kan være den du er i dit smukke hjerte ♥

Alternativ behandling

Alternativ behandling

Sådan foregår erhvervelsen af en NY AURA:
Jeg pakker dig godt ind i tæpper, der er levende lys og du får serveret the, vand og snacks.

Når jeg udfører Krystaltransformation fjerner jeg OGSÅ bl.a. mindreværd, vrede, sorg, frygt, jalousi, usikkerhed, afhængigheder, skader, traumer, tidligere liv “blokeringer” frygt osv.

Dette gør jeg med Otilia-teknikken som er den behandlingsform jeg selv har udviklet. Jeg bruger hele tiden mine clairvoyante evner til at fortælle dig hvad jeg ser og fornemmer ift. din opvækst, -familie, kollegaer, job, børn osv – så du bedre kan forstå dig, – det du har været ude for -ja og hvorfor “ting” har været som de var/er..

Samtidig trækker jeg dine energier, kraft, power, styrke osv retur og retter op på evt “ubalancer/problemer” eller udeståender du måtte have med andre mennesker. -Jeg balancerer dine nervesystemer, -fjerner gammel stress, paranoia, -balancerer/korrigerer hormonelle ubalancer og ” lukker” dig ned på den gode måde så du lander i dig med en ooordentlig portion jordforbindelse ♥

Mange klienter bliver efterfølgende medlem i klub V.I.P. FRI AF SELVSABOTAGE – for derinde kan man finde værktøjerne til at bevare jordforbindelsen, – du lærer at passe på dig selv, -hvordan du skal håndtere det du oplever og gennemgår – for i Klub Personlig Flow lærer man at tage ansvar for sig selv ♥

Plus man kommer på forkant med det der sker..

Du går aldrig tomhændet fra mig!

Derfor får du en CD med remser, healing og magi – som du lytter til, for at få fremmet dit udbytte af den nye aura. Du får også et referat fra sessionen med dig, 2 måneder i klub V.I.P. Fri af Selvsabotage og en masse andre onlineprodukter – så du på ingen måde føler dig fortabt efterfølgende.

Behandling bookes via telefon opkald tlf 22 41 11 55 dagstimer mellem 10-18.

Moderne Spiritualitet

Jeg blev frarøvet min værdighed som barn og har siden givet mig selv den tilbage. Det skal være mig en ære at give dig DIN tilbage skønne kvinde ♥

Læs her for at se om vi er match før du ringer taak.

Jeg har lavet en samlet “Ny aura pakke” så du kan spare penge – den kan du læse mere om Klik her.

Prisen 7.999kr for 3 timer inkl NY AURA CD.

Du får downloadet megen af din styrke, viden og kraft fra tidligere liv, får samme udbytte som ved en SLUT med selvsabotage session og en HELT NY ren guld og krystalaura med en langt indre  modstandskraft end din nuværende aura.

En aura der matcher den Ny Tids Børn så i kommer på renbølgelængde fra hjete til hjete.

Prisen er 2.999kr for den opfølg. krystal-afbalancering session af 1 ½ time som du har brug for små 3 til 6 uger efter.

Denne har du brug for, som den nye bil der skal ind til et ekstra serviceftersyn, for at sikre os, at alt er okay.

En skøn kvinde skriver dette:
En ny aura og afbalancering har boostet min selvudvikling meget meget positivt. Tidligere har jeg slet ikke fokuseret så meget på selvudvikling eller mig selv! Tidligere brugte jeg meget krudt på at få mennesker omkring mig til at have det godt.

Min opfattelse af disse handlinger var og er måske stadigvæk at det var / er fordi jeg har et meget højt niveau af empati for andre mennesker.

Ifm.med de mange nye indsigter efter min nye aura, ved jeg nu, at det dræner mig, at tage mig af alle de menneskers problemer, og formår derfor at få mit fokus flyttet væk fra mig selv og mit eget liv som mor mv.

Fokus er på mig selv nu, så jeg har mere at give af til især mine børn.

 

Dette er bedste gave du kan give DIG & dine børn…

-fordi du får et bedre forhold til dig ..