Vi har dem alle med os fra barndommen. De er tillærte kva de ord vores forældre udtalte, samt hvad angår den adfærd de viste os.

Løgnehistorier.

Vi har dem alle med os.

I hobevis.

Du ved du har dem med dig når du ubevidst:

 • Gør andre til skurken og fortæller dig selv at andre er skyld i dit, dat eller dutten.
 • Knokler og knokler, kæmper og går i drama og slet ikke er dig selv, når du bliver presset.
 • Spekulerer i et væk, over de mindste ting .
 • Gentager de samme mønstre, vaner og ord igen og igen – ude af stand til at ændre på dem.
 • Når du gerne vil gøre noget godt for dig selv og enten mangler handlekraften hertil, eller gør det med skam og skyld samtidig.
 • Har skyld forbundet med at sige fra.

 

 • Har skyld og skam forbundet med det at være arbejdssøgende, selvstændig, kreativ, single, skilt, anderledes, skæv, “mærkelig”, “forkert” og ikke som andre. (ps du er skøn som du er og jeg genkender selv alt dette)!
 • Skubber andre væk fra dig, selv om det er det modsatte du ønsker.
 • Pleaser og ofrer dig for andre og netop gør andres lykke vigtigere end din!

 

 • Er stædig og trodsig, vred og såret, skuffet og magtesløs, irriteret eller nægter at tage imod hjælp.
 • Når du står stille i din udvikling eller business, parforhold eller pengemæssigt, selv om du gør en hel masse, for at løfte disse områder.
 • Når du spiser sundt men slet ikke kan tabe dig!
 • Har smerter og eller angst forbundet med at dyrke sex, bruge penge, sige fra eller tabe dig. Vidt forskellige eksempler men alligevel sandt. Smerter og angst uanset område, skyldes uforløste følelser fra din barndom, som er bundet op på løgne du fortæller dig selv, for at din underbevidsthed kan sikre sig, at du ikke rokker dig ud af flækken…desværre ♥

Jo flere kampe du har, -kæmpen med din vægt, kampe med andre, kæmpen imod dig selv – desto flere ubevidste løgnhistorier bærer du med dig kæreste du ♥

Jeg vil gerne dele et par af mine løgne med dig og hvoraf de er opstået:

Løgne som  jeg har set men aldrig hørt.
Min mors “løgn adfærd” var ubevidst at vise mig, –

 • Kærlighed skal man gøre sig fortjent til! Ved at hun ofrede sig for andre, gav vi børn kærlighed med restriktioner og ved at ofre sin lykke og glæde for at glæde alle andre – som slet ikke var glade. Fordi vi alle led i stilhed. Mine 3 søskende og begge mine forældre. (min far gik bort da jeg var 9 år).

  Hun lærte mig også at kærlighed indebærer kompromisser. At kærligheden kommer med smerte. Hun måtte nemlig ikke være der, i mine fars øjne eller i sine forældres øjne, født i en hektisk tid da krigen endte. Min mor måtte intet stads gøre ud af sig selv (desværre)  og samtidig var min far voldelig over for hende. Jeg søger bekræftelse i mit værd i det jeg er og gør over for andre, da jeg ikke tror på eget værd og at jeg har en stemme selv.

  Derved lærte jeg at livet og kærligheden samt forhold til mænd, skal være både ensomt, smertefuldt, et kompromis og en fornægtelse af eget værd.

  Jeg lærte desværre også at jeg intet stads måtte gøre ud af mig selv og har undertrykt min glæde ved smykker og farver, kreativitet og femininitet i mere end 38år! Og!! Jeg lærte at finde mit eget falske værd i den jeg var hos andre, mens jeg led stilhed inde i mig selv.

  AV!

 • Hjertekrigere er unikke bevidste sjæle som gerne vil opnå mere, for langt færre ressourcer og godt ved, at det gode liv kræver personligt ejerskab og lederskab ♥

  Min fars usagte ubevidste løgnehistorie var –

  “Jeg gør som det passer mig og tilpasser mig ikke nogen!!  (fordi jeg hele mit liv har haft min frihed til at gøres som det passer mig, da jeg mistede min mor tidligt) Mit liv, min frihed! Mine behov og glæder før alle andres. Jeg er en levemand der lever mit liv uden for hjemmet, fordi jeg henter mit værd uden for familien, (da jeg ikke selv kender til familiemæssig samhørighed, harmoni og familie idyl, på den positive måde). Jeg søger mit værd i det jeg laver og alle der ikke er enige med mig kan rende op hoppe!

  Ja – sådan har jeg også levet. Haft to indre modstridende poler. Min mors adfærd, kontra min fars. Skal jeg ofre mig fra andre eller være absolut ligeglad med dem og give dem fingeren hihi griner kærligt..

 

Mit livs største frygt har derfor været kærlighed.

At modtage denne og lukke den helt ind, fordi jeg har set den “fungere” med så store omkostninger og smerte og som værende altid uopnåelig..

Interessant nok i mit numeroskop står der også at mit livs største smerte og lektie er kærligheden.

Det kan jeg også hurtigt se i dit numeroskop kære læser.

Via en clairvoyant numerologisk læsning, som du kan læse mere om her

Hvis du har mange ar på sjælen hvad angår kærlighed, så har jeg skabt et 90 dages slip din kærlighedssmerte online forløb. Et dybdegående terapi forløb inkl masser af viden omkring loven om tiltrækning, indre barn terapi, mænd, parforhold, dating og singlelivet. Læs mere lige her

At være oplyst indebærer at du kender dig selv og dit ego og dit mørke til fulde. Samt tør favne det og SER ALT og UNDGÅR INTET som Andre Cohen skriver i sin bog om spiritualitet i den ny bevidsthed.

Hvis du gerne vil have en afklarende løgnehistorie session, inkl dyb clairvoyant regressions terapi,

Af 1½ times varighed, inkl en 50 siders numerologisk rapport over dine nuværende navne –

Som du får en hurtig læsning på via din session, som foregår over skype/whats app Læs mere her

Har du nogen spørgsmål efter at have bladret lidt igennem mit site,

Da er du er hjertens velkommen til at sende mig en email til mig (er i Australien pt og har ikke tændt det danske nr)

Er mit site overvældende?

Ja lidt måske – MEN!! Alt nyt er overvældende for den som ikke er klar.

Dit hjerte syntes ikke at noget er overvældende – det gør kun din frygt som vil gøre alt for at finde fejl uden for sig selv ♥