Få det liv du fortjener

Det gode liv venter dig kære skønne Gudinde, det venter bare på at du går efter det.  

Det liv du ønsker dig og fortjener, med mere glæde, nydelse og økonomisk frihed ♥ 

Det skal være mig en ære at dele min viden med dig – så du kan manifestere dit drømmeliv.


En køber af produkterne skrev til mig:

Kære Zanne, tak for din vidunderlige måde at kommunikere/coache på. Har lige lyttet til din lydfil om manifestation og selvom jeg for mig selv har beskæftiget mig med dette emne gennem flere år , er der så meget at hente, som jeg kan bruge lige her og nu og det bringer mig en vidunderlig forventningsfyldt følelse af at mine ønsker er på vej til mig i en raketfart med de redskaber, du giver mig.

Derfor igen tusind tak Zanne for ,at du er den du er og at du bringer så meget glæde og inspiration Bedste hilsner og knus fra Pia

 • Hvor mange gange har du forsøgt noget og så tænkt at det intet nytter?
 • Kniber det med tålmodigheden når du ønsker dig noget eller sætter mål?
 • Bliver det ikke helt som du ønskede, det du “sendte afsted” eller bliver dine mål ikke til noget?
 • Eller giver du op, før du knapt er kommet i gang??


Jeg forstår dine frustrationer og jeg har haft et utal af dem!

Bare det at vente! Og vente! Og uden at vide hvor længe, NØJ det gjorde mig gal!

Men så fandt jeg tidshorisonten og hvorfor den er som den er, ud fra ren erfaring jaaa hehe griner kærligt!

Jeg har studeret og studeret loven om tiltrækning og sat mange mål gennem årene og nu mestrer jeg det!  

Der kan i dag gå få dage, fra jeg ønsker mig noget, til det indfinder sig.

Det er nu sjovt at leve det liv jeg gør og endnu mere sjovt, fordi jeg har æren af at lære alt jeg erfarer videre ♥ 

2 BONUSSER:

 • BONUS 1:
  Healende mediations CD med, til børn og voksne. Denne får du med, så du er endnu mere grounded  og står stærkt i dig selv, til når du skal til at sætte dine mål.Slut med at sidde fat elre skvatte omkuld af træthed, for nu kan du selv sætte dig fri, heale og løfte dig ♥CDen giver øget fokus, en indre ro og er også med til at rense dig for frygt og forstyrrende tanker. Den vil i den grad også heale og løfte dig. (Samt dine børn).
 • BONUS 2
  GRUNDIG vejledning i loven om tiltrækning inkl faldegrupperne du møder undervejs, som få på markedet har nævnt.

  Jeg tager dig helt udførligt gennem processen fra start til slut ♥

Jo mere du investerer i dig – desto mere bliver der investeret tilbage til dig.

Dette er loven om karma.

For at livet kan give til os, må vi give til os selv.

 

Har vi ikke sat mål er vi som en lille båd ude på det store hav, der sejler i den retning bølgerne strømmer.

Det du lærer med denne samlede målpakke, kan du sagtens bruge på andre områder af dit liv. Dvs hvad angår dig personligt, hvad angår økonomi, børn, parforhold og karriere  ♥

Dette får du for dine penge:

 

 • Min healende meditations CD til en værdi af 249kr.Denne er god at lytte til når du lige skal “samle dig selv op”, lande dig, heale dig selv og slippe gammel energi.Og dine børn vil elske den!
 • Bolig øvelser, Feng Shui space clearing råd så du får boostet hele dit liv.

  For boligen er også med til enten at åbne for eller lukke af ifm. det at manifestere og tiltrække nyt.

 •  Du lærer også hvordan Universet/Skaberen eller hvem du tror på, lever dine ønsker til dig.

  Du lærer samtidig hvad der kan hindre dig i at modtage det du ønsker.

  For vi kan sagtens ønske os noget – men uden at der sker noget. Vi kan også gøre noget -og stadig sker intet.. Jeg deler alt jeg ved med dig.
 • Mere end 10 råd får du, som hjælper dig med at få styr på dine mål og undervejs.
 • PLUS jeg giver dig masser af tips og tricks, så det er mere håndterligt/konkret  med eksempler og når du selv skal i gang.

  Rådene er indtalt som en healende lydfil men dertil hører også en pdf/et dokument du downloader.
 • De 10 råd herover har jeg indtalt med uddybende OG EKSTRA forklaring via en 55 minutters healende lydfil som du downloader.

  Dette er en 55 minutters lydfil med super fede powerfulde mantraer som VIRKELIG gør at du får manifesteret dine ønsker og drømme ♥Selve coaching-lydfilen på 55 minutter er flere tusinde kroner værd!!
 • BONUS PRODUKT 2Grundig vejledning i loven om tiltrækning og det at manifestere:3 udførlige A4 sider der tager dig gennem hele rejsen, fra start til slut, når du ønsker dig noget.Og du får en 30 minutt minutters halende lydfil med også.Jeg har ikke sparet på min viden og du får også tilsendt en PENGEMAGNET-BOOSTER, som lander i din indbakke ♥

 

Det du investerer i dig bliver til et udbytte og afkast du TYDELIGT vil kunne mærke hvad angår økonomi, karriere, -ift. børn, relationer, parforhold, job m.m.

Hvis ikke du investerer i dig – hvem gør så? 

Er 2016 året hvor du skal til at nyde det gode liv?

En kunde skriver dette:
Hej Sanne – Vil lige fortælle dig at jeg er meget stor fan af dette produkt. Jeg bruger nu flittigt dine råd du gav undervejs, de er SÅ gode!! Ja dette produkt kan du sagtens tjene mange flere penge på at sælge!!

En anden kunde skrev:
Tusind TAK Sanne, jeg bliver rørt af at se hvor smukt og ærefuldt du har gjort det kva den video du deler undervejs. Det gør mig varm og glad i hjertet – TAK for inspirationen. Verden har brug for dig og det du kan…..Jeg er så taknemmelig for at jeg har mødt dig, for DU ER SÅ DYGTIG SANNE til at FORMIDLE visdommen på en umiddelbar, enkel, letforståelig måde…..TAK ♥

Endnu en skriver:
Tusind tak for det du deler. Dit målprodukt pakke er inspirerede at gå til og du forklarer så detaljeret på lydfilen, hvordan du selv gør i praktisk. Det har inspireret mig, og jeg har fået målene sat på papir. Nu er de klar til at blive finpudset og sat op på væggen.

Generelt ift. dine medlemsgrupper, jeg fik købt mig et medlemskab i klub “Sensitiv Selvsabotage, som hurtig blev udvidet til medlemskab i klub “Fri Af Selvsabotage”. Det så dejligt at hører dine kanaliseringer. De har virkelig gjort en forskel for mig, jeg får sat ord på de dagligdags problemstillinger, og hvorfor det er jeg bliver udfordret på de gamle selvsaboterende mønstre. Det at du deler, hvordan du vælger til og fra, hvordan du gør i din dagligdag. For mig betyder det at jeg er blevet mere sikker på at den jeg er og det jeg kan er sådan jeg er og jeg ikke kan og skal lave om på mig. Jeg bliver inspireret til endnu en gang at ændre på min kost og fortsætte med at motionerer. Jeg glæder mig til vokse og vækste med din hjælp, ved at være medlem af klub Fri Af Selvsabotage i 2015, så jeg kan begynde at give ud af den jeg er og det jeg kan, når jeg har sat mig selv fri ♥