Foredrag om moderne spiritualitet

Foredrag om moderne spiritualitet formidlet i øjenhøjde og med humor

Jeg ELSKER at holde foredrag- så du er velkommen til at ringe og booke et.

En deltager skrev i april 2015:

Kære Zanne! TAK for en fantastisk aften, den var  ” full of inspiration”. Tak for den måde du formidlede på, det var livs-givende og ” down to earth”.

foredrag

Foredrag omkring personlig udvikling og spiritualitet men formidlet i øjenhøjde.

Min mave fornemmelse sagde jeg skulle invitere min datter med , og det er jeg taknemlige for jeg lyttede til den. Vi fik undervejs huket hinanden på de ting som vil hjælpe os til at stop op og tænk over hvad livet byder på.

Det var lige hvad jeg havde brug for, en aften hvor jeg kunne får nogle værktøj til at hjælp mig mig selv.

Endnu engang  Tak Zanne.

København den 27/1-15 i Spirituelt Fitness Center:
Anne-Marie Kozeluh stemmetræner: Kære Zanne. Du er både klar, underholdende og dedikeret, når du på en enkel og nuanceret måde fortæller om alt det, som kan være ganske vanskeligt at sætte ord på for de fleste af os. Det virker befriende, forløsende og opløftende at være i dit selskab.

Jeg kan mægtig godt li den form, du har, -en blanding af øvelser, som du kalder workshops og egentligt foredrag med mulighed for at stille spørgsmål.

Det virker meget befriende på mig, at der ryger eder mm ud af din mund. Bl.a. fordi det holder dig “på jorden”- i øjenhøjde med os andre.

Kontakt mig her og hør mere om et spirituelt foredrag eller ring hverdage mellem kl 10 – 17 på tlf 224 111 55.

Gitte skrev dette:
Kære Zanne. Endnu en tak for en rigtig god og inspirerende aften i Tinkuy. Som jeg  også sagde til dig – du ER bare god til det der – top professionel 🙂

Sarah udtalte sig:
Jeg synes, det var enormt kraftfuldt at sidde ved din side, da du kanaliserede i tirsdags, og jeg kunne se det der hvide lys og silhuetter omkring dig.

Susanne skrev.
 Tak for en spændende aften i går, kære Zanne!
Tænk, at vores sidemand var kommet heeele vejen fra Århus for at opleve dig og dit foredrag! Wow!!

Dorthe skrev også:
Ja, tak for en vidunderlig aften, får altid noget nyt med mig, så nu keder mine engle sig ikke helt så meget mere – hilsen hende fra “næsten” Århus. (Foredraget blev afholdt i Kbh og Dorte tog turen helt herover!)

Ingrid skrev:
Det var en aften med masser af inspiration. Hvordan kan det blive endnu bedre?
Tak for en givende aften, Zanne Otilia!

Gitte har deltaget til foredrag og skrev dette:
 Tak for en dejlig og øjenåbner i aften et godt sted at være med skønne mennesker og hold nu op vi snakkede på vej hjem til Nørre alslev (Falster ) stof til eftertanke og du fangede os alle 3.

1000000 gange tak Zanne Otilia Piilipson og alle de andre deltagere for at skabe så hyggelig en aften med plads til alt og alle

Linda skrev
Tusind tak for en berigende aften Zanne. Der var stof til efter tanke, så meget at jeg havde svært ved at sove. Mange indtryk, mange dejlige mennesker og vidunderligt at endelige møde dig “live”. Det bliver ikke sidste gang tak for dig og alt det du giver ♥

September 2014 var jeg i Jylland og afholde foredrag om livsformål:

Susanne skrev:
Jeg har været til et foredrag med Zanne, og hun er lysende, inpirerende og fantastisk. Jeg fik så meget med hjem. Kunne leve længe på den energi jeg følte mig fyldt op af.

En anden deltager:
Tusind tak for et helt fantastisk foredrag i Esbjerg Zanne! Det har givet mig så meget inspiration, mod, indsigt og et enormt energi-løft. Du er et fascinerende og inspirerende menneske at være sammen med og at lytte til, du taler et sprog som er let forståeligt og let omsætteligt. Din energi rammer som et smukt og løftende lyn. Jeg sidder her efter dit foredrag og er dybt taknemmelig, TAK kære Zanne.

Dit foredrag har sat så mange ting på plads i og for mig, det har givet mig en forståelse for mit livs hidtidige udvikling.  Men der hvor jeg virkelig fik indsigt var omkring min overvægt og det er jeg nødt til at dele med dig. Du bad os lave det her ”skema”, og et eller andet kom til mig omkring familiens, for mig, evige vægtproblematik og pludselig giver alting mening for mig!

Jeg mener det, jeg er dybt taknemmelig Zanne, for disse indsigter – TAK ♥

Majbritt Product Manager ”Livsformåls-foredrag september 2014″:
Zanne Otilia, det var et super godt foredrag du afholdt!!

Du er rigtig god til at nå ud til alle deltagerne. Både i den måde du taler på, men også fordi du er god til at provokere deltagerne på en kærlig måde, så der ikke kan undgås at komme lidt smil og grin hos deltagerne.

Sanne du er en meget inspirerende foredragsholder at høre på, da du snakker om emner, som alle kan relatere sig til.

Når først jeg har hørt dig Zanne eller modtaget en behandling af dig, så får jeg en oplevelse, af at jeg gerne vil opleve mere af dig, for du gør mig godt!

Du har den store evne, at du kan læse mennesker som en åben bog og sætte ord på nogle af de emner som deltagerne til foredraget går og tumbler rundt med oppe i hovedet.  Dermed får deltagerne mange ”a ha” oplevelser i løbet af foredraget og ideer til hvordan de kan arbejde videre.  I løbet af foredraget giver Sanne mulighed for at deltagerne kan spørge til råds om nogle udfordringer som de står overfor, så netop alle bliver mødt og hørt.

Som deltager oplevede jeg en form for indre ro og glæde under og efter foredraget, som hjælper med at fokusere på, hvad der er rigtigst at gøre i forskellige situationer. Dette gælder både erhvervsmæssigt og privat.

Moderne Spiritualitet

Moderne Spiritualitet

I mit arbejdsliv har jeg mange forskellige opgaver at styre på en gang, som kræver fokus for at undgå stress og denne fokus har jeg fået styrket rigtigt meget efter behandlinger og foredraget hos dig Sanne.

Den ro, som jeg oplever at du kan kan sprede iblandt deltagerne er noget som kan hjælpe rigtig mange mennesker, der oplever de er stresset, er tæt på at blive stresset eller er gået ned med stress.

Står din virksomhed eller arbejdsplads og mangler en foredragsholder til et arrangement?

Kunne i tænke jer at hører et anderledes foredrag, som kan bidrage dine kollegaer eller medarbejdere med nogle positive ting at tænke over?

Som både kan bruges privat og i jobbet?

Så vil jeg rigtigt gerne anbefale dig, at få Zanne Otilia ud som foredragsholder, da Zanne kan så nogle frø til at skabe ro og fokus.

Mange hilsner fra Majbritt

Vil i høre mere om Moderne Spiritualitet og hvordan det kan bringes ind i din hverdag eller jeres virksomhed, uden at det behøver at være så flagrende, komplekst eller dyrt?

Læs mere her

Ring på tlf   22 41 11 55 alle hverdage ♥