Numerologi – jaaa

Hej skønne, indsigtsfulde og dygtige Kataliya!

Tusind tak for det meget omfattende numeroskop som du har lavet til mig??.

Hold nu magle!!! Jeg er fuldkommen overvældet over alle de informationer som pludselig vælter frem og skræmt fra vid og sans ??.

Nå spøg til side, men det lægger op til at det liv jeg har levet ( overlevet ) indtil nu, kan ændre sig radikalt, hvis jeg ønsker det.

Eller rettere jeg har det som om valget allerede er truffet for mig og jeg gør mig selv en tjeneste ved at følge med. ( Det er det som skræmmer mig).

Men hvad gør man når mit gamle liv bliver ved med at give døre i hovedet? Og inderst inde har en følelse af at det er forbi, og skal tage hul på et nyt ( i en alder af 57!!, jeg som troede jeg skulle på pension og nyyyyde livet)

Nå men jeg vil fortsætte med min forvirrede ” snak”, idet jeg føler mig forvirret og glad og rykket op med rode og samtidig ja selvfølgelig det var det som skulle til.

Det var indledningen men du skal vide at, jeg er rigtig , rigtig glad for mit numeroskop og den fortolkning ( lydfil) som fulgte med.

Du siger godt nok at det er nyt for dig, det kan jeg nu ikke rigtig mærke, det virker meget proffesionelt på mig og at du har en stor ydmyghed overfor opgaven.

Et numeroskop (numerologisk tolkning) sammen med clairvoyance er nyskabende og får det til at være meget mere nærværende og personlig.

Jeg kan virkelig mærke at du mener hvad du siger og at det kommer fra et rent hjerte. Ahh , det er en velsignelse og virker healende i sig selv.

Nu er det mig som skal have hold på mig selv og alle de nye informationer.

Du har fuldkommen ret i at jeg er blevet afvist, som barn og senere, det er næsten mit speciale.

Jeg var 3 år og boede hos mine morforældre, min mor var blevet gift med min stedfar, og jeg kan stadig huske hvordan jeg højlydt forlangte at besøge min mor, og morfar så fortalte mig at det kunne jeg ikke, for hun var flyttet til Danmark. Jeg kan endnu huske hvordan jeg lukkede i kropsligt, mentalt og følelsesmæssigt.

Jeg har lavet bjergøvelsen omkring det, som du foreslog og er ved at gøre klar til tilgivelsesøvelser, som jeg føler er nødvendige for at komme videre, men åh den er godt nok ikke nem. Jeg beskriver episoden fordi den står så tydelig og nok er temmelig essentiel for at jeg kan komme videre.

For resten den der Kleopatra ting og ringdomsting, kan jeg få mere af det???

Jeg har masser jeg skal arbejde videre med, og med hensyn til navneforandring, når jeg kommer dertil, så tænker jeg et ekstra navn til dem jeg har ( har levet med dem så længe, at det kan jeg på nuværende tidspunkt ikke sige farvel til)

Jeg arbejder også med kurset din hjertevej , hvor jeg er meget langt bagefter, men skal nok komme i mål.

Hvis jeg skal lave en konklusion på mit numeroskop : Hold nu kæft hvor er det godt, og jeg føler jeg er blevet vagt til live, som jeg aldrig før er blevet.

Det er professionelt lavet og din unikke kombination af evner tager det til et helt nyt niveau ( dimension)

Jeg vil slutte for nu, og sige tusind, tusind tak for den fantastiske oplevelse du har givet mig!!

Tak for din måde at formidle budskapet på: med jordnærhed, medfølelse, renhed i hjertet, ægte glæde på mine vegne, ligefremhed og humor.

Knus og kram

Grethe