Hjerteafbalancering & energiopdatering session

En energipodatering er en ud af 2 sessioner som bliver til en ny aura som er en HEL NY START uden alt det gamle ♥

Ny aura (guldtransformation) & energiopdatering.

Forening af hjerte, krop, sind og ånd

Så du opnår absolut frihed til at være dig og hurtigere opnår dine mål og drømme ♥

Hurtig adfærdsmæssig forandring og vækst så du hurtigt opnår det du gerne vil i dit, uden at skulle yde mere.

Dette bliver muligt når du vælger at opgradere dit indre og ydre energi-system så det matcher de helt nye børn.

Derved skærer du samtidig også genvej hvad angår din udvikling, oplever at ting vil være mere lettere at forandre og du vil samtidig føle dig mere fri og i live, som aldrig nogensinde før

 Download en pdf fil og læs mere specifikt her.

Dit personlige udbytte med en hjerteafbalancering & ny aura energiopdatering:

 • Din handlekraft og din intuition kobles sammen. For dit højere mentale legeme som ligger ude i din ydre aura (som ved en krystaltransformation og ny aura session) kommer til at ligge LIGE UDEN for din fysiske aura, så du derved også har adgang til en ro og stærk manifestationskraft, som gør det lettere at være dig på mange planer.
 • Der er ikke langt fra tanke til handling. Igen som nævnt lige før ligges dit højere mentale legeme hvor din åndskraft og dit åndspotentiale hører til, den kommer til at blive lagt lige omkring din fysiske aura. Netop som de nye unge og børn har. Dvs du opnår også en meget stærkere omstillingsevne.
 • Øget udstråling og manifestationskraft. Da du ikke har langt fra tanke til handling og heller ikke har så lagt ud til dit højere selv, så står du meget tydeligere i dig selv og det du ønsker tager det ikke så længe at tiltrække. Du vil også blive bemærket mere af andre, idet du stråler mere ♥
 • Frigørelse af ALT Det gamle. Bl.a. fortids snavs og energimæssige forstyrrelser og ubalancer i auraen, sindet, chakraerne og kroppen. Der sker nemlig det at du får energimæssigt støvsuget, så at sige – hele dit indre og ydre rent for AAAALT det gamle du faktisk er færdig med at gå rundt og sidde fast i.
 • Fri til at være dig og være i din rene hjertenærværs energi. Du får via denne session sluppet en maaasse gammel energi og karma. Du nulstilles på den gode måde. Du får også hentet din egen rene åndskraft og åndspotentiale hjem. Derfor vil du opleve en anden skøn og dejlig indre lethed, frihed, følelsen af liv (at du virkelig endelig er i live), selvsikkerhed, livsglæde, lykke, tillid, tryghed eller følelsen af at være hel og komplet ♥
 • Bliv set som den du er ♥ Efter endt session bliver du nu set som den du er, idet du er renset fri og ren på alle planer og din aura med! Dvs der er ikke alle de her forstyrrelser, ubalancer, kommunikations udfordringer og alt det usagte, mellem dig og andre. Hverken mellem dig og dine børn, partner, kollegaer, tidligere venner m.m. DU renses fri og ren af hvad har været.
 • At være til stede i og kunne mærke dig selv: Du kan mærke dig selv efter denne session og har igen en normal sult, tørst m.m og allergier m.m. Det vil føles som at du kan trække vejret mere frit og at du er blevet mange energimæssige kilo (på indersiden) lettere. Det at tabe dig, det at forandre, det at gøre noget til gavn for dig selv bliver mere let og knapt så hårdt og udfordrende.
 • Færre selvværds og personlige udfordringer. Følelser som f.eks. skam, skyld, tristhed, forkerthed, mistillid, skepsis, opgivenhed, afmagt, uro osv ov vil være mindsket markant. Såvel som angst, generthed m.m. Jeg kan godt fjerne det permament hos dig ved den 2. energiopdatering skal modtage, da en energiopdatering og på sigt en ny aura, foregår over 2 sessioner med ca 3 måneders mellemrum. Prisen vil dog være lidt ekstra, med mindre du vælger at gå på et af mine online selvudviklingskurser og selv lærer at fjerne fortidens traumer og ubalancer.
 • Følelsen af at være langt mere tilpas og tryg i dig selv: Der vil være en dejlig ro og en følelse af afslappelse og velvære og at alt er okay – tilstede inde i dig. Den kaldes også en mere ubesværet ren væren denne tilstand, – på vejen mod at være oplyst. Det at man er langt mere fri og upåvirket af andre.
 • Ro til dine nervesystemer og god nattesøvn: En indre ro og følelse af velvære er kommet til, da du har fået sluppet nyt og gammelt stress samt/traumer og samtidig har fået healet hele dit nervesystem og indre op. Den nu øgede kontakt til dit højere selv i form af dit højere mentale legeme som ligger tæt på din krop nu, er også med til at sikre at du hurtigere kommer dig, restituerer hurtigere men det vil også minde dig om at passe bedre på dig selv. Ting vil være mere naturlige for dig. Bl.a. det at du skal og bør tage bedre hånd om dig selv ♥
 • Balance til dit hormonsystem og øget vægttab: Du har fået harmonisereret, balanceret og healet hele dit hormonelle system op og derved fået sat gang i dit stofskifte m.m. Lige så stille over tid vil du få mere energi, tabe dig hurtigere, ubalancer mindskes eller forsvindes og ligeså angst, generthed m.m.
 • Mindre anspændthed, færre smerter og fysiske gener: Da du er blevet afspændt fysisk, mentalt OG åndeligt kan du opleve af mange låsninger,tunghed, anspændthed samt at utryghed m.m. i din krop er væk! Enten mindsket markant eller væk permanent.
 • Udbrænthed og stres mindskes: Har du været eller er udbrændt vil dette mindskes og kan også forsvinde helt kva det at jeg hjælper dig med at få sluppet de begrænsende overbevisninger og tunge programmeringer fra barndommen, som førte til dit enorme pres på dig selv.
 • Stå stærkere i dit Højeste og Guddommelige Potentiale: Du får med denne behandling et ekstra boost og løft samt integreret endnu flere kompetencer/nye dejlige egenskaber fra dine tidligere liv – som jeg downloader til dig, så at sige. Derfor vil du stå stærkere i din spiritualitet og med øget tiltro til dig og den du virkelig er.
 • Frihed til at være dig: Efter endt session vil du have en “aaaah-følelse” og tænke “gud er det så let at være mig”. Både pga hele det store arbejde jeg gør for at cleare og nulstille dig, men også fordi behandlingen boostes af Den Gyldne Tids Energi.
 • At kunne sige fra og stå ved dig selv: Du får også  åbnet, healet og korrigeret ALLE dine chakraer. Således boostes du endnu mere, får et stærkere rodfæste, bliver mere klar hvad angår tale, hvad du vil og ja du kommer til at stå flot og stærkt i dig selv. Jo stærkere jordforbindelse desto færre anstrengelser behøver du bruge på noget som helst.
 • Mere ressourcefuld når du ikke lever ud fra frygt, men fra hjertet bruger du færre ressourcer på at være dig, på at være i god form og på at lave det du gør. Du får simpelthen mere overskud til at være der for dig og ting vil se helt anderledes ud:
 • Et andet mere styrket, positivt og opløftende livsperspektiv: når du nu lever fra hjertet ser du livet, dig selv og andre i et mere positivt lys. Derfor vil der komme flere muligheder til dit liv og karrieren, hvis du ønsker dette. Du vil møde flere skønne mennesker som dig selv – fordi du giver dig selv lov til at være dig og leve det liv du fortjener skønne Gudinde ♥
 • Langvarig støtte og indre styrke – Samtidig vil jeg henvise dig til et behandlingssystem og give dig trænings, kost og ernæringsråd som vil støtte dig fremover, så du ikke falder tilbage og ej heller føler at du står tomhændet tilbage. Du kan også blive en del af en facebook gruppe -så  du ikke føler dig helt alene på rejsen.
 • Healing og daglig støtte til dig efterfølgende – Du står ikke tomhændet efter end session, for du får også min healende mindfulness CD med hvor jeg healer, løfter og styrker dig i den Gyldne Tids Energi og frigører og clearer hele dit indre. Denne CD sørger for at du bliver i den rene fine energi, du fik med hjem, efter endt session hos mig.

En energiopdatering er en 100% frisættelse af dig, så du er i stand til at være den du virkelig er, i dit smukke hjerte ♥

Efter en hjertebalancering & energiopdatering lever du livet fra hjertet fordi du er fri til at være dig ♥

Balancen er fundet inde i mig selv personligt for år tilbage og jeg har sat mit Guddommelig Potentiale fri.

Derfor får du heller ikke bare en ting når jeg har æren af at hjælpe dig.

Du får adgang til hele min palette af viden.

Clairvoyance hos mig er ikke bare at se din fremtid
Når du får clairvoyance hos mig er det ikke kun dette du får. Det er også mig der med mit talte ord healer, balancerer og løfter hele dit indre.

Der bliver set, behandlet, healet, løfter og frigjort i alle dimensioner, undervejs vi taler. ‘

Dvs. alle områder af dit liv styrkes. Om det så er samtalen du havde med en person, som gik galt i går. Alt ser jeg, mhp at hjælpe dig fri af det og løfte dig op over det.


Regressionsterapi med mere:
Har udviklet egen regressionsterapi-teknik, indre barn teknikker, ny-aura koncept, er særlig sensitiv håndterings ekspert, mindfulness ekspert og også ekspert i at sætte dit Største Potentiale fri, da jeg har behandlet, undervist og rådgivet over 5.500 kvinder de sidste 13 år og lært mange tusinde kvinder hvordan de er i et med deres indre Guddommelige kraft, ressource og styrke.

Alt dette er ikke så farligt selv om det lyder anderledes.

Skeptisk? Dig? Så er vi ikke et match.

Er du virkelig et hjertemenneske vil du som alle mine klienter fortæller mig, – opleve at blive set, hørt, mærket, respekteret, favnet og forstået som aldrig før.

Du vil opleve dig favnet og rummet på mange planer og at du endelig efter sessionen kan mærke livet på en mere fri og ubesværet måde.

Som varer ved i lang tid fremover og naturligvis kræves der af og til måske 1 til 2 gange årlig en opdatering/ opfølgning, efter de to du bør have til at starte med, af max 3 måneders varighed.

Således du står varigt står snorlige i den ny tids energi og ikke mister kontakten til den igen.

 Nøjagtig om en ny bil der efter lidt tid lige skal ind til et ekstra kontrol check.

Krystalenergien skærer sig igennem alt
Det der er sket siden 1995 frem til 2009 er at der væltede det ned med en stærk konfronterende energi som skulle ruske op i os alle.

En lidt nådesløs energi som tvinger os til at leve fra hjertet. En energi som de fine krystalbørn er kommet til jorden med, siden de kom fra omkring år 2000 og frem. (blandet med indigobørnene og englebørnene).

Den er her stadig, krystalenergien som den hedder. Den skal ruske ALT og alle som var for stive, træge, for feminine eller for maskuline op, så at sige.

Siden 2012 er der strømmet den Gyldne Tids Energi ned, som få mennesker er rene formidlere af, idet de har formået at få integreret den Gyldne Tids energi ned i deres celle og dna struktur.

Dette forudsætter dog at man er fuldt ud kropskrystalliseret og har erhvervet sig en ny aura i de forskellige regi som findes i Skandinavien.

Balancering af dig og din energi via en hjerteafbalancering

Jeg er selv et rent krystalmenneske og har evnen til lynhurtigt at skære ind til sagens kerne. Det tager mig kun få sekunder at spotte dine udfordringer, aflæse dine organer og få sat ord på de uforarbejdede følelser, som har skabt de ubalancer der ligger i dine celler og dna struktur og derved også dine organer.

Som ny-aura-formidler, som energiformidler og gammel mesternes mester, er jeg i stand til hurtigt og blidt at få krystalenergien og dine fine energier i din krop, til at samarbejde sammen med den nye Gyldne Tids Energi.

Den gyldne tids energi kommer med ro og flow, bevægelse og en fordring om at vi skal være mere i den hjertebaserede feminine energi. Dvs den kommer for at forløse det gamle, men knapt så brutalt som krystalenergien gør, der hverken er feminin eller maskulin.

Krystalenergien er bare brutal og konfronterende hehe griner kærligt ♥

Fra 2009 frem til 2012 strømmede det oppefra og ned til os alle med en blanding af energier.

Krystalenergien blandet med Den Gyldne Tids Energi. Den Gyldne Tids Energi som blev frigjort helt, den 21. december 2012.

Guld-energien (for at skrive det kort) er overalt mellem os alle og den er her for at skabe harmoni og balance mellem det jordiske og himmelse. Det feminine og det maskuline. Erhvervslivet og den spirituelle verden. Mellem mænd og kvinder og når det kommer til det enkelte køn, så denne forener sig selv, med den feminine og maskuline pol.

Vi kvinder skal være feminine udenpå og hvad angår vores adfærd, der skal vi være milde, blide og kærlige. Samtidig skal vi være maskuline og stærke i vores rodcenter (underliv).

Mænd skal være stærke udadtil hvad angår muskler og deres person og når det kommer til at stå stærkt i ham selv. Mandens indre skal være varmt, blidt og kærligt (hjertechakraet) mens han står stærkt i hans rodcenter. (rodchakra).

Det er anderledes hvis man er til partner af samme køn ♥

Krystalenergien gør rigtig ondt på kroppen, pga det fastlåste sind der ikke vil slippe:
Krystalenergien ER her stadig og ligger som en skarp konfronterende krystalenergi der gerne vil ind i vores kroppe.

Krystalenergien ligger omkring os, men den skal ikke være omkring os, den skal ind i vores kroppe og løfte denne. Vores krop skal kropskrystalliseres, så vi så at sige bliver oplyste indefra. Vores Guddommelige Potentiale skal være til stede inde i vores kroppe og ikke udenpå, så andre bare kan gå og suge af vores energi, kraft og lys.

Når vi bemærker at andre siger noget, som vi kan mærke at de ikke er, så er det fordi de ikke er i dit deres potentiale. Så ved de ting men er det ikke nødvendigvis desværre, som det gør sig gældende for mange behandlere.

Derfor er det vigtigt med forening af krop, sind, hjerte OG ånd at alle disse poler i os samarbejder og især kropsbevidsthed er hamrende vigtigt, – selv om mange inden for den spirituelle verden slet ikke har kroppen med i deres arbejde.

Men ingen krop og der var intet liv! Kroppen skal bringe os fra A til B og de fleste mennesker ved en masse og mange behandlere med – og alligevel ved de intet.;

For vi ved intet, før vi ER det vi ved, – og derved praktiserer vores viden med vores krop.

Derfor har jeg skabt dette koncept  – hjertekriger og hjertebalancering ♥ Jeg hjælper dig med at omfavne, stå i og eje dit potentiale. Så du er klar til at handle på al den viden du har med dig.

Så du ER dit store talent, hele vejen rundt af dit liv ved at du mestrer dig selv, forhold, forældrerollen, økonomi, karrieren m.m.


Krystalenergien skal ind og løfte dit indre, også kaldet kropskrystalliseringsprocessen:

ALLE mennesker hvad enten vil det eller ej, er i gang med at kropskrystallisere og mange ved ikke dette eller hvad det betyder og oplever derfor mange fysiske gener.