Unikt Indre Barn kursus online hos Zanne

Få en fantastisk stærk forbindelse til dit indre og den, du virkelig er.

 • Vil du lære at forstå og håndtere dine følelser, frem for at være styret af dem, så de har magten over dig?
 • Vil du være klogere på hvorfor du er som du er OG gør som du gør, igen og igen?
 • Vil du lære at forstå meningen med al den galskab og alle prøvelserne du evt har været igennem?
 • Kunne du tænke dig at gå fra at være europa eller verdensmester i selvsabotage til at at være din egen bedste ven?
 • Kunne du tænke dig at lære den evne at være mere indre styret og mindre afhængig af andre og deres mening?
 • Kunne du tænke dig at få indsigt i dine forældres temaer og hvorfor du har valgt dem som dine forældre?
 • Vil du gerne vil vide hvad dit livsformål er, som faktisk er DIG kva alt det du har været igennem livet og har lært undervejs?

SÅ er dette kursus noget for dig. Du får klarhed på alle dine Jeg’er:

Aflang framework indre barn space

 

Læs mere om Indre Barn forløbet allerede nu.

For kender du til at:

 • Ville ting og har mange drømme, mål m.m. som du enten ikke formår at handle på, ikke tør eller er måske fordi du tænker “hvad nytter det”?
 • VED du hvad der er rigtigt at gøre – f.eks. at spise sundt, motionere, være god ved dig osv, men har svært ved at holde fast heri?
 • Kender du til at være i “NU er jeg klar mode” og så laver du tusinde overspringshandlinger og pludselig er dagen gået?
 • Kender du til at have det godt og være “totalt højt” – for så det næste øjeblik at “synke sammen”, sidde fast og være opgivende?
 • Mærker du af og til at liiiiige når du er det hvor du ønsker at være- SÅ selvsaboterer du dig selv og går tilbage igen?
 • Kender du til at tage alt personligt, være irritabel, alt for sensitiv og næsten føle dig hudløs?
 • Har du hele tiden en indre utilfreds brokkerumpe der holder dig tilbage og aldrig er tilfreds med noget?
 • Mens en anden del i dig er bange, usikker og utryg – så du nogen gange kan få den tanke at du er skizofren?

Min historie fra kamp og overlevelse ved hjælp af bl.a. indre barn terapi:
Jeg ville selv have ønsket dengang at mit liv ramlede omkring mig (og jeg for en tid endte i en kørestol) -at nogen havde taget min hånd og sagt, at der er en mening med at alt sker og at alt nok skulle løse sig samt at jeg ville få et godt liv ♥

Jeg ville også ønske, at dengang jeg gik i gang med min indre oplevelses-rejse at jeg ikke havde følt mig så alene. At jeg havde mødt nogen som kunne guide mig. Støtte mig. Fortælle mig at alt var okay og at jeg var på rette spor.

Ja jeg ville så gerne at nogen havde set mig.. Jeg længes efter at blive set, hørt og anerkendt – fordi jeg ikke blev det som barn. Derfor var alt var en kamp. Kampen om at blive set og søge andres anerkendelse idet jeg søgte min fars der gik tidligt væk. Jeg boksede kampe, var i forsvaret, spillede fodbold med mine mandlige kollegaer i forsvaret og levede op til det perfekte billede ift. at være som mændene,  -nemlig en ligesindet. Og når folk endelig ville mig så skubbede jeg dem fra mig eller flygtede fra dem – for jeg vidste ikke hvordan jeg skulle tage imod.

Så jeg led. Var ensom. Ville ikke livet.  Havde en spiseforstyrrelse, post traumatisk stress, gigt, allergier, smerter og selvsaboterede bl.a. mig med megen ekstrem og hård træning.

Jeg var nemlig min egen værste fjende.
Hadede min sårbarhed, min sensitivitet, det at  være kvinde og “vag” samt det at jeg altid kunne mærke alt og alle. Jeg fik mange wake-up calls, men det var mit 6. hvor jeg til sidst endte i en kørestol for en tid, der tvang mig til at holde “rumpen i sædet” (hehe griner kærligt) -så jeg netop kunne lære af hvorfor ting i mit liv var som det var.

Nogen deroppe i himlen syntes at jeg skulle have frataget min handlekraft og være i smerter gennem nogen år, for at få vækket min krop til live ♥

Men dengang ville jeg også have ønsket at nogen havde lært mig at selvsabotage – det er blot frygt og ikke den vi er -men blot en lille brøkdel i os.

Og jeg ville også have ønsket at nogen havde lært mig at selvsabotage er noget vi gør, når vi virkelig er på afveje og er kommet for langt væk fra os selv.

OG jeg ville gerne have vidst dengang at vi er alle mørke og ikke kun lys. For jeg flygtede fra mørket i mig- men det skulle jo vise sig, – at bag mørket (som jeg har omfavnet som MIG og MIT også) der var mit Sande Jeg, mit Autentiske glade jeg. Den jeg er i hjertet og ved gud – smiler næsten rørt – det hele har vært DET værd!!