Opløftende foredrag

 

 

 

Fyldt med dagligdags eksempler, kærlig dril og en absolut nærværende foredragsholder.

 

Konkret, jordnær samt intuitiv viden formidlet i øjenhøjde og med masser af humor.

 

Har afholdt +50 foredrag.

 

Du/i er velkommen til at ringe og booke mig til foredrag eller workshops inden for disse områder:

Foredrag om alt inden for spiritualitet, alternativ behandling, livsformål, passion og moderne spiritualitet.
Kønskrænkende adfærd, forskelsbehandling og kvindeundertrykkelse, som selv vi kvinder er mestre i desværre.
Krops skam og skyld, spiseforstyrrelser.
Det smertefri liv – hvordan alt er forbundet.

 

Foredrag til virksomheder omkring stres, bedre arbejdsmiljø, teambuilding eller personlig udviklings og coaching forløb eller kurser til ledere.Det kan også være at du/i som en virksomhed vil styrke jeres enkelte medarbejdere i det daglige på en enkel måde, uden at skulle investere flere tusinde kroner i virksomhedskonsulenter.
Foredragene kan også omhandle det at være særligt sensitiv (HSP), parforhold i den Ny Tid, børn i den Ny Tid samt moderne spiritualitet.

Det siger andre om mine inspirerende foredrag

Fuldstandig fantastisk aften i Køge i aftes!! Er stadig helt høj over foredraget. Længe skal man lede efter en formidler der er så nærværende, humoristisk, kærlig og taler i et jordnært sprog, hvor alle kan være med. Men dette formår du bestemt Kataliya!!

Glæder mig allerede til næste foredrag, for det er bestemt ikke sidste gang at jeg sidder på tilskuer eller deltagerrækken. TAK TAK TAK ♥

Du giver så meget mere end du aner Kataliya!

Helene Kennedy

Netop hjemvendt fra et super givende og inspirerende foredrag i Køge. Stor ros til dig for at være nærværende og for at tale dansk.

Chaline A.B. Jensen

Ja, tak for en vidunderlig aften, får altid noget nyt med mig, så nu keder mine engle sig ikke helt så meget mere – hilsen hende fra “næsten” Århus

Dorthe

Tak for en dejlig og øjenåbner i aften et godt sted at være med skønne mennesker og hold nu op vi snakkede på vej hjem til Nørre alslev (Falster ) stof til eftertanke og du fangede os alle 3!!  1000000 gange tak Kataliya og alle de andre deltager for at skabe så hyggelig en aften med plads til alt og alle. 

Gitte

Kære Kataliya. Du er både klar, underholdende og dedikeret, når du på en enkel og nuanceret måde fortæller om alt det, som kan være ganske vanskeligt at sætte ord på for de fleste af os. Det virker befriende, forløsende og opløftende at være i dit selskab.

Jeg kan mægtig godt li den form, du har, -en blanding af øvelser, som du kalder workshops og egentligt foredrag med mulighed for at stille spørgsmål.

Det virker meget befriende på mig, at der ryger eder mm ud af din mund. Bl.a. fordi det holder dig “på jorden”- i øjenhøjde med os andre.

Anne-Marie Kozeluh, stemmetræner

Tak for en spændende aften i går, kære Kataliya! Tænk, at vores sidemand var kommet heeele vejen fra Århus til København for at opleve dig og dit foredrag! Wow!!

Susanne Larsen

En aften med masser af inspiration. Hvordan kan det blive endnu bedre?” Tak for en givende aften, Kataliya! Kh. Ingrid

Ingrid

Tuusind tak for en berigende aften. Der var stof til efter tanke, så meget at jeg havde svært ved at sove. Mange indtryk, mange dejlige mennesker og vidunderligt at endelige møde dig “live”. Det bliver ikke sidste gang!  Tak for dig og med alt det du giver.

Linda Spangenfeldt

Det kan Kataliyas inspirerende foredrag handle om:

  • Arbejdsglæde og trivsel – som bl.a. starter hos lederne.
    Hvordan de ansatte har det, afhænger af ledelsen. Ja naturligvis kan den ansatte have problemer på arbejdsfronten, men hvordan lederen håndterer den ansatte er af meget vigtigt, for ellers er den ansatte ikke længere en ressource. Jeg har selv bl.a. været 10 år i forsvaret og set god og dårlig ledelse -og forskellen ligger i åbenheden hos den enkelte leder. OG det er netop personligheden hos lederne jeg vil coache på, til disse foredrag.
  • Stilhed og mindfulness i hverdagen – Er der en lettere vej til indre ro uden at det kræver så meget af en, når man har en travlt hverdag?  JA og jeg har masser af enkle teknikker jeg vil elske at lære fra mig.
  • Storytelling, – kan fremme vores salg. Men ved du hvad der kendetegner DIN personlige historie? Og vil du høre mere?  Alle har vi en historie med os. OG uden at den skal være selvudleverende og tung kan den i stedet blive en hjerteåbner for andre og det er sååå magisk at opleve hvordan vores personlige historie gør en forskel for andre.
  • Om onlineprodukter og passiv indtægt. Hvordan vi med disse produkter kan øge livskvaliteten for os selv, fordi vi tjener penge når vi har fri. Kan kombineres med dette foredrag:
  • Hvordan bliver DIN viden til passiv indtægt, onlineprodukter og medlemsgrupper? Selv har jeg bl.a. en voksende månedlig passiv indtægt hver måned, jeg har 100 medlemmer i mine medlemsgrupper og flere onlinekurser som jeg sælger i min webshop.
  • God kommunikation fra hjertet -hvordan du/i med få teknikker kan forbedre kommunikationen på arbejdspladsen og i det daglige.
  • Om spiritualitet ifm. parforhold, sex, børn og opdragelse, på arbejdspladsen m.m.
  • Forælder til et særligt sensitiv barn det er mindst lige så meget du som forælder der har brug for hjælp til at “håndtere” din sårbarhed, som det er dit barn der har brug for hjælp. Det er nemlig ikke barnet der er noget i vejen med, men hvordan vi vælger at gå til børnene, som alle er forskellige. At være særligt sensitiv er en gave, så lær til dette foredrag hvordan du omfavner din sårbarhed, frem for at modarbejde den ♥

Når jeg afholder foredrag er det altid jordnært og med konkrete eksempler som understøtter det jeg fortæller, så alle kan relatere til det jeg fortæller om. Det er samtidig viden til både venstre og højre hjernehalvdel.

Da jeg er født intuitiv opfanger jeg hurtigt det “betænksomme øjenbryn” blandt en deltager og tør med kærlig dril at spørge ind til eventuel skepsis,- som jeg dernæst åbenhjertigt besvarer.

Hos mig er alle spørgsmål og meninger velkomne ♥

Ring for at høre mere ift. booking af foredrag  i dagstimerne mandag til fredag fra kl 10 – 18 på tlf 224 111 55