inden du booker din session hos mig, så vær venlig at læs nedenfor og se, om du og jeg er et match. 

Jeg vil elske at hjælpe dig at vokse i din storhed og hjælpe dig af med destruktiv adfærd. Det vil være en ære at støtte op om dig og se dig vækste som aldrig før, trives, være glad og i live som aldrig før, for det fortjener du ♥

Derfor er vi nødt til at være på samme frekvens du og jeg så at sige, for jeg vil ikke kæmpe med dig via samtalen og ej heller ønsker jeg at spilde min eller din tid.

På få sekunder spotter jeg alt, hvad du har med dig
Ja på få sekunder spotter jeg alt hvad du har med dig og kommer lynhurtig ind ind til sagens kerne omkring de udfordringer du har, så hvis du er bange for hvad jeg ser, så er vi desværre ikke et match.

Pyt med hvad jeg ser, – for når mørket får lys på (i form af din bevidsthed) kan det ikke længere fastholde dig. Næh din bevidsthed på dit mørke vil sætte dig fri for sammen med mig vender vi dine svagheder til dine styrker på meget meget kort tid. Hvorfor have et problem med at være dig når ingen er perfekte og vi alle gør det så godt vi kan ♥

OG hvis nu du tøver lidt? Så ring fortsat, for så kan jeg evt guide dig til nogen af mine onlinekurser som du ifm. en session nok skal få rabat på. Der er altid hjælp at hente for den person som er klar og jeg er her for at hjælpe dig kære skønne du som læser.

 

Er du ‘destined to greatness’?

Kan du mærke at du har noget stort inde i dig? At du er og kan mere end du umiddelbart går og tror?

Ved du dybt nede i dine celler at du har noget “med dig” som andre ikke har- og har brug for hjælp til at få klarhed på og hjælp til dette?

Det skal være mig en ære at hjælpe og støtte dig. Dog kan jeg ikke og vil heller ikke, kunne hjælpe alle. Jeg vil gerne hjælpe de rare dejlige skønne mennesker som allerede gør en forskel for mange mennesker.

Hvis du blot tænker i det små, så er vi ikke et match, for jeg kan bringe dig langt på kort tid og det er ikke alle parate til.

Ej heller ønsker at jeg at have mange klienter, for jeg hygger med at skrive bøger, studerere numerologi/lægge numeroskoper – plus jeg holder af at forkæle mine medlemmer og kursister OG at være mig i det daglige  ♥

 

Du og jeg er et match, hvis du:

 • Er åben for at lære nyt om dig selv og godt ved at alt starter indefra, med styrkelse af din selvbevidsthed. For selv om du f.eks. peger på at din samarbejdspartner som værende udfordringen i dit liv, så vil løsningen på dette være at finde hos en ændring i din bevidsthed.
 • Allerede lever af at gøre en forskel for andre i det daglige og f.eks. gerne vil ud til flere mennesker.
 • Er passioneret og brænder som i sQu bare pokker vildt meget, omkring det du laver ♥
 • Vil noget stort og langvarigt, – og ikke bare tænker småt og kortvarigt.
 • Gennem flere år har været spirituel åben og eller bevidst, for jeg er altså ikke en mentor for nybegyndere og de nysgerrige der blot søger clairvoyance og nus på kinden hehe griner kærligt.. Du vil have det sååå godt efter en session hos mig og have opnået stor mental klarhed. Men du vil undervejs blive bevidstgjort omkring ting du end ikke vidste om dig selv, som sker med stor stor respekt fra min side af og masser af kærlig støtte.
 • Kan mærke at du har et stort talent, du gerne vil mestre og ‘stå stærkere i”.Måske fordi du mærker at du spilder dit talent, spreder dig for meget eller kort sagt spilder din tid på de forkerte kunder. Det skal være en ære lige at få “rettet dig ind” så du efterfølgende ved nøjagtig hvad du skal og med hvem.
 • Har haft og har en succesfuld karriere gennem mange år, men vil stå stærkere fysisk, psykisk og åndeligt
 • Har succes på mange områder af dit liv, men måske liiiige mangler at mestre dit helbred, økonomien, dit ægteskab, børneopdragelsen, dine kunder eller et andet område. Jeg er ekspert i hurtigt at hjælpe dig med hurtigt at mestre alle områder af dit liv, så ring endelig hvis du har et spørgsmål eller gerne vil booke din session.
 • Ved at du mangler noget, men ikke ved hvad det ‘liiiige er for noget’. Ork det spotter jeg hurtigt, så ring mig endelig op i dagstimerne (mandag til fredag) fra kl 10 – 18 ♥
 • Hvis du igen og igen udfordres af de samme kunder og måske de samme problemstillinger og samtidig tør overgive dig til en anden måde at lære på, som handler om at DIG. For alle udfordringer i livet er opstået af hænderne bag handlingerne, som er opstået af dine tanker, som er skabt af de følelser du har med dig på godt og ondt. Og det er netop disse du opnår øget bevidsthed på, via en session hos mig.

Verden har brug for flere der vil gøre en forskel for andre og min mission er at hjælpe dig, så du ikke brænder ud undervejs, så du både har overskud til “Dit Kald” og til at være der for dig selv og din familie ♥

Jeg er stor fan af Timothy Ferris “4 hour work week” – det at leve det gode enkle liv.

 

Vi er også et match, hvis du kan genkende dig selv i dette:

 • Dvs du ved godt, at du er den der spænder ben for dig
 • Du ved også godt, at den der peger fingre af andre, peger også fingre af sig selv
 • Du ved du agerer hensigtsmæssigt over for dig selv og andre og du er samtidig klar til at ændre på dette
 • Kampe dem har du haft og gider dem ikke mere (kæmper du stadig konstant, da er vi ikke et match)
 • At for at dit liv skal blive bedre, -så starter det indefra ved at du kommer i balance
 • Du VED, hvordan du gerne vil være, og hvor du vil hen, men du formår ikke at komme derhen eller være den, du er i hjertet. Det kan være at du oplever ting ekstra udnødig hårde og slidsomme..
 • At dine skyggesider er du nødt til at se i øjnene, før du kan komme videre
 • Du er parat til at komme i gang med at leve det liv, du i den grad fortjener og længdes efter

Det skal være mig en stor glæde og ære at høre fra dig.

 

Er vi et match, så garanterer jeg masser af kærlig støtte og latter
Jeg garanterer maser af latter, god energi og kærlig ‘omfavnelse’, for jeg elsker at lave det, jeg gør og at se mine klienter vokse og blive fyldt op med indre livsglæde, styrke og frihed ♥


Er vi ikke et match, så er du ikke klar til at tage imod hjælp
Svarer du nej til de fleste af disse spørgsmål herover ‘har du bedt om hjælp’, men uden at være parat til at tage imod den.

Vi skal være klar over at vi selv skaber vores eget liv ud fra vores handlinger, som er skabt kva de de daglige tanker vi har som er opstået af de følelser som de drives af. På godt og ondt.

Der er forskel på at vide at man har brug for hjælp og ift. at vide hvorfor.

F.eks:

 • “Alkoholikeren” (selvsabotøren) skal selv indse at han/hun har et problem
 • Fra de erkender at de har et problem til at de ER KLAR til at ændre her på, der kan gå lang tid. Det er jo trygt det de gør. Disse personer har fundet tryghed i det utrygge og kender ikke til andet
 • Hjælp kan de FØRST tage imod når de selv ER klar og selv gør noget aktivt for at blive hjulpet. Andre må ikke blande sig i dette/presse dem, for ellers “falder de tilbage” på flasken eller tilbage i selvsabotagen


Da jeg selv er tidligere verdensmesser i destruktiv adfærd og selvsabotage ved jeg, hvor vigtigt det er at ‘have hele sit jeg med os’, så vi netop ikke riskerer at falde tilbage, fordi vi  ikke havde fået sluppet mistilliden til os selv, til livet og andre.

Vi kan sagtens bede om hjælp -men uden at mærke det og mene det heeeelt ned i maven. Ting skal have lov til at synke oppe fra knolden og nogen gange helt ned i tæerne, før vi har hele vores jeg med os.

Session hos mig – kig på dine skyggesider
Når man booker en session hos mig kommer vi ind på alle dine skyggesider og læringsprocessen i dem, for dernæst at give slip på dem for altid. OG det er ikke alle der tør dette eller er parate til det.

Nogen mennesker har også ubevidst brug for at sidde fast, idet det giver dem en tryghed i det vante “utrygge” og jeg har selv været der for år tilbage og forstår godt denne “frem og tilbage”. ♥

Nogen snakker og snakker og hælder vand ud af ørerne og identificerer sig meget med hvordan ting var engang. Heller ikke disse personer kan jeg hjælpe.

Hvis du er i tvivl, så ring gerne mhp at blive guidet til et onlinekursus eller medlemskab:
Jeg har selv været der, hvor jeg ikke forstod, hvorfor jeg ikke kom nogen vegne.

Jeg var vred på alt og alle og bekæmpede mig selv, livet og andre. Jeg endte i en kørestol for at lære og forstå, at jeg var min egen værste fjende. Er du ikke der endnu hvor du og jeg er et match ift. en session og trænger til et kærligt boost og healing? Så kan det være at mine medlemsgrupper eller de online kurser jeg har skabt, hjælpe dig kærligt på vej.

Mange har startet med at tage mit 12 dages onlineforløb “bliv mester i eget liv” hvor du på 12 dage modtage coaching på alle områder af dit liv, for netop selv at kunne se, forstå og mærke hvorfor du er hvor du er, på nuværende tidspunkt.

Læs mere om dette forløb lige her