Numerologisk clairvoyant læsning

Intuitiv Mentoring samt Numerologisk hjælp ♥

I 11 år har jeg via mit powerfulde Klarsyn kunne aflæse læse hele Akasha (livets optegnelser) og dermed dig, dine tidligere liv, dit talent, hver og en af dine udfordringer, dine børn, ufødte børn – jamen alt.

Alt hvad du har med dig af samtaler fra din barndom som har præget dig negativt, dette kan jeg italesætte, så det forsvinder fra dine celler.

Behandlernes behandler – kan jeg hjælpe dig?
Jeg, Zanne, er behandlernes behandler og healernes healer og derfor giver jeg kun sessioner til behandlere eller selvstændige. Jeg kan kun hjælpe dig, hvis du har en høj bevidsthed og stærk selvindsigt, da jeg ellers blæser dig omkuld med min stærke energi. Jeg vil elske at hjælpe dig, så læs med her, hvad du kan gøre for at få en session hos mig.

Clairvoyant numerologisk læsning af Zanne
Jeg har kunne læse dine navne i mange år og nu, da jeg læser numerolog uddannelsen, har jeg fået teorien med mig, kva den mange årtusinder gamle viden kaldet Numerologi.

En viden jeg nu får dokumenteret og kan læse højt for dig/vise dig – tal for tal, ud fra hvornår du er født og ud fra hvilke navne du har med dig.

Din skæbne ligger i dagen, måneden og året du er  født som enten giver en hård eller mere fri og let rejse gennem livet, afhængig af de navne du har med dig:

Så et er hvad du er født med af dato m.m. som giver dig de eventuelle udfordringer du har. Interessant nok har vi alle i tidligere liv vidst hvilket navn vi ville få. Det har været forudbestemt. Ligeså fødselstidspunktet.

Meeeen det jeg elsker ved min uddannelse er læring om dit højere selv – at se sort på hvidt via dit numeroskop det som jeg clairvoyant læser omkring dig ♥

Kontakt mig allerede i dag og hør mere om din clairvoyante numerologiske læsning. 

Numerologisk læsning af dit højere selv
Ikke alle numerologer bruger dit højere selv i en læsning og jeg mener man begår en kæmpe fejl herved.

For dit højere selv er DIN SKÆBNE. Her aflæses din grundlæggende personlighed. På godt og ondt. Dit forhold til Gud eller tidligere liv. Her aflæses hvordan du fortolker verden, bearbejder livet og håndterer det du kommer ud for, på godt og ondt. OG der står også her om du grundlæggende er  feminint eller maskulint styret.

Uden en læsning af dit højere selv sker der det, at hvis du har et “ubalanceret højere selv” som du mærker ved at du har mange udfordringer kva den skæbne du har med dig (hvilket vil være afbilledet med røde tal som jeg sender til dig),

-Så skal dit personlige numereskop virkelig være “balanceret” (med gode navne) for at du undgår mange personlige udfordringer. Hvilket de færreste mennesker oplever at have. Altså et godt sundt rent numeroskop.

Numerologi – der er gode og mindre gode tal:
Der er nogen tal værdier du endelig endelig skal skal som i skal undgå i selve dit numeroskop (når de står i dit højere selv, er disse tal en del af din skæbne at lære og mestre udfordringerne ved)

De her energiværdier er temmelig skadelige  11/2,12/3,16/7,18/9,26/8,28/1,29/2,31/4,35/8,38/2,39/3,40/4,44/8

Jeg er selv en 9er med 15/6 i lille skæbnetal og 33/6 i mit højere skæbnetal. OG har på godt og ondt skiftet navn 7 gange – senest den 8 august 2017 ♥

30 min. session til behandlere
Er du selvstændig behandler kan du sagtens bestille en 30 min session hvor jeg hurtigt sætter dig ind i om dine navne er rigtig dårlige for dig eller gode for dig. Jeg kan også hurtigt i dine nuværende navn pege ud hvor årsagen til dine udfordringer ligger. Bestil din session her og vælg, om du vil have 30 minutter eller en 75 minutters læsning.

Vil du vide mere om en clairvoyant numerologisk læsning, så kontakt mig her. 

Her kan du læse, hvad Grethe fortæller fra sin numerologiske session.