Numerologisk clairvoyance

I 11 år har jeg via mit powerfulde Klarsyn (overudviklede intuition) kunne aflæse læse hele Akasha (livets optegnelser) og dermed dig, dine tidligere liv, dit talent, hver og en af dine udfordringer, dine børn, ufødte børn – jamen alt.

Alt hvad du har med dig af samtaler fra din barndom som har præget dig negativt, dette kan jeg italesætte, hvilket gør at det med det samme forsvinder fra dine celler.

Hvilket vil opleves som at du bedre kan trække vejret. Samtidig med at du efterfølgende oplever at det er lettere for dig at tage handling på ting, stille op for dig selv, sige fra og gå mere målrettet efter det du gerne vil.

Fælles for mine klienter er at de oplever en indre fred og ro samt afklarethed ift. den de er, deres liv og skæbne. De oplever også en stor lettelse når de netop fik af vide helt konkret hvad deres livsformål og største talent i livet er. OG hvorfor det måske har været svært at tage handling på det man ønsker sig aller mest ♥

Skal jeg have æren af at hjælpe dig?
Har gennem mange år været behandlernes behandler og healernes healer:

  • Terapeuternes terapeut.
  • Clairvoyant for de clairvoyante.
  • Rådgiver for de kreative og visionære  skønne mennesker.
  • Samt mentor og kreativ mentor for talentfulde mennesker med et ekspansivt sind.

Hvis du genkender dig selv i denne kategori og lever målrettet af at hjælpe andre dagligt, så giv mig endelig et kald på tlf 22 411 155 i dagstimerne fra kl 10 – 18.

Clairvoyant numerologisk læsning – ønsker du en sådan?
Dine navne fortæller alt om dig. Men størst betydning har dagen du er født, måneden og årstallet, for de former hele din skæbne i dette liv.

Ud fra blot disse tal kan jeg numerologisk aflæse dine tidligere liv, dine livslektier, udfordringer m.m.. (det tager få minutter at lave). Sammen med dine navne, hvis tal har hver sin vibration eller energi som de kommer med, -kan du enten have et navn som arbejder med dig eller imod dig.

Hele din skæbne ligger i den dag du er født, måneden og årstallet. De skaber til sammen dit HØJERE SELV som afspejler din skæbne i dette liv. Men udfordringerne du har med fra dine tidligere liv kan også læses i disse informationer.

Jeg har kunne læse dine navne i mange år og nu, da jeg er uddannet numerolog, har jeg fået teorien med mig, kva den mange årtusinder gamle viden kaldet Kaldæisk Numerologi. En viden jeg nu får dokumenteret og kan læse højt for dig/vise dig – tal for tal, ud fra hvornår du er født og ud fra hvilke navne du har med dig.

Din skæbne ligger i dagen, måneden og året du er  født som enten giver en hård eller mere fri og let rejse gennem livet.

Afhængig af de navne du har med dig. Numerologisk Clairvoyant Læsning ♥

Et er hvad du er født med af dato m.m. som giver dig de eventuelle udfordringer du har. Men interessant nok har vi alle i tidligere liv vidst hvilket navn vi ville få. Det har været forudbestemt. Ligeså fødseltidspunktet.

Det jeg elsker ved numerologi er læring om dit højere selv. Det at kunne se sort på hvidt via dit numeroskop det som jeg clairvoyant læser omkring dig ♥

Numerologisk læsning af dit højere selv
Ikke alle numerologer bruger dit højere selv i en læsning og jeg mener man begår en kæmpe fejl herved.

For dit højere selv er DIN SKÆBNE. Her aflæses din grundlæggende personlighed. På godt og ondt. Dit forhold til Gud eller tidligere liv. Her aflæses hvordan du fortolker verden, bearbejder livet og håndterer det du kommer ud for, på godt og ondt. OG der står også her om du grundlæggende er  feminint eller maskulint styret.

Uden en læsning af dit højere selv sker der det, at hvis du har et “ubalanceret højere selv” som du mærker ved at du har mange udfordringer kva den skæbne du har med dig (hvilket vil være afbilledet med røde tal som jeg sender til dig),

-Så skal dit personlige numereskop virkelig være “balanceret” (med gode navne) for at du undgår mange personlige udfordringer. Hvilket de færreste mennesker oplever at have. Altså et godt sundt rent numeroskop.

Numerologi – der er gode og mindre gode tal:
Der er nogen tal værdier du endelig endelig skal skal som i skal undgå i selve dit numeroskop (når de står i dit højere selv, er disse tal en del af din skæbne at lære og mestre udfordringerne ved)

De her energiværdier er temmelig skadelige  11/2,12/3,16/7,18/9,26/8,28/1,29/2,31/4,35/8,38/2,39/3,40/4,44/8

Jeg er selv en 9er med 15/6 i lille skæbnetal og 33/6 i mit højere skæbnetal. OG har på godt og ondt skiftet navn 7 gange – senest den 8 august 2017 ♥

Søg mere information om dette her  og mere uddybende om dine enkelte tal i dit navn HER

30 min. session til behandlere
Er du selvstændig behandler kan du sagtens bestille en 30 min session hvor jeg hurtigt sætter dig ind i om dine navne er rigtig dårlige for dig eller gode for dig.

Jeg kan også hurtigt ud fra dine nuværende navn pege ud hvor årsagen til dine udfordringer ligger.

Her kan du læse, hvad Grethe fortæller fra sin numerologiske session. 

Har du et spørgsmål og har surfet lidt rundt på mit site og søgt information?

Da er du velkommen til at (hvis du er i den nævnte kategori af klienter jeg rådgiver) ringe i dagstimerne (mandag til fredag kl 10 -18) på tlf 22 411 155

Jeg laver også hjemmebesøg hvor du naturligvis også betaler for transport samt tiden det tager.