Med kærlige drillerier & åbne arme, følte jeg mig hurtig velkommen, godt tilpas & afslappet hos dig Kataliya. Jeg oplevede dig som yderst autentisk & kompetent. ❤

Du leverede flere gange budskaber på en hudløs ærlig og dog samtidig utrolig kærlig måde. Noget der formåede at give mig gåsehud flere gange. Du fik mig til at trække oplevelser fra fortiden frem i lyset – noget jeg ellers havde fortrængt ?

Det var en stor og forløsende oplevelse for mig, at opleve det nærvær og den professionalisme du lagde i dit arbejde – tak for det og tak for dig ?? Der er helt klart løsnet op for en del knuder i mit følelsesmæssige liv.

Jeg tog fra dig med en ny indsigt i mit eget liv & mine handlinger kontra mine følelser. Sammen med en god portion redskaber, der kan hjælpe mig med at håndtere fremtidige problemstillinger i mit liv – på alle planer ?

Og jeg takker af hele mit hjerte – du er i sandhed en skøn & givende sjæl ? Og det var en stor ære endelig at møde dig ???

Kærligst Karina

Jeg skal egentlig ikke sige så meget – Kataliya siger jeg snakker for meget HI HI ♡ Kataliya fortæller og guider mig intuitivt, og samler en masse tråde for mig.

Hvilke temaer og traumer har jeg med mig, som jeg har brug for at få healet, så jeg kan flytte mig –og løfte mig selv op. Hvorfor er jeg, som jeg er, hvorfor handler jeg, som jeg gør, og hvad kan jeg gøre og hvilke øvelser kan jeg lave – for at flytte mig.

Kataliya optager en lydfil til mig, som jeg kan lytte til igen og igen – Fuck hvor er hun er dygtig og SPOT ON! Hun siger hvad jeg har brug for at vide – ikke hvad jeg gerne vil høre HI HI – og det kan virke hårdt – for det rammer jo mit indre sårede barn.

Jeg ved, at når det rammer mig, så er der en ubalance, jeg skal arbejde med.

Marlene Hoppe

Når du samarbejder med Kataliya, ved hun mere om, hvor du er på vej hen eller hvad, der holder dig tilbage, end du selv gør.

Hun har en særlig evne til at se mennesker og guide dem på en måde, der er så direkte, at det er og bliver en øjenåbner. Hun kan simpelthen ikke lade være uanset opgave – og det er en gave. For alle.

Line Dahl, Brandlovers

Kataliya gør en forskel – TAK

Måske kunne Kataliya fornemme jeg havde brug for hjælp, måske var det blot betænksomhed. Uanset hvad skrev hun til mig og mindede mig om at hun er der hvis jeg har brug for hende.

Jeg tænkte, at det var sgu vel egentlig nok lige akkurat hvad jeg havde brug for!! Efter en lang periode med seriøs ubalance i min krop og i mit sind, i form af tunghed, ingen vægttab i lang tid trods af diæt, træthed , uoplagthed, ked af det, op og nedture konstant på en dag, – samt humørsvingninger i overkanten ,-og en lille søn der ofte var småsyg og meget pylret- VIDSTE JEG – at jeg var inde i en periode hvor jeg ikke selv synes noget hang sammen!

Intet indenfor arbejde eller privat liv hang sammen og jeg følte det hele var forkert. Jeg ydede også langt mere af mig selv end jeg burde når jeg var ude og performe, -så jeg ingen energi havde de efterfølgende dage. Altså,- hvad havde jeg så lige at “tabe”?

Jeg besluttede mig hurtigt for at få en behandling, og helt op til selve dagen var der en side i mig der blev ved med at prøve at finde en undskyldning for at droppe det! Sikkert hende den skeptiske, irriterede, negative, sure, oprørte pige indeni mig der i forvejen var i glad fuld gang med at blokere mig af een eller anden grund. Jeg aflyste vores første session, men denne gang holdt jeg ved og vi gennemgik mig og mit i 6 kvarter.

-Jeg har brug for at nogen ser mig og gennemskuer mig og hjælper mig ud og videre. Det gør Kataliya! Jeg vidste ikke jeg havde så meget behov for en tur med Kataliya som jeg havde, før jeg sad der med hende over Skype, og især her efter behandlingen!!

Julie Berthelsen, Sangerinde.

Efter at Kataliya har rådgivet mig, er jeg ti gange lettere i mit indre. Jeg har fået klarhed og ro på mit liv. Jeg genså mig selv som jeg vil være! Jeg så de positive og stærke sider af mig selv, som jeg har trykket ned og glemt og gemt.

Fordi de stærke og lidt negative følelser i mig fra fortid, nutid er så godt lænket fast til mig – ubevidst.  Jeg har det simpelthen så meget bedre her bagefter. Lettere! I hoved og i krop!

Jeg har set det der gjorde ondt, jeg har undskyldt til mig selv, jeg har set mig slippe og ser mig nu ude på den anden side. Kærligt guidet af Kataliya. Til stadighed indimellem ked af at jeg kunne “komme så langt ud” – tillade mig selv at lukke mig selv ned. Men hey – det sker for selv den bedste!

Jeg manglede redskaber til at hjælpe mig selv på alle punkter, -som jeg længe har ledt efter OG Kataliya  giver mig dem! Jeg er endda begyndt at tabe mig igen – tydeligt!!

Min krop er i flow igen!! Vi har sammen genfundet balancen og arbejder nu sammen igen. Så jeg netop bruger langt færre ressourcer på alle planer af mit liv.

Jeg glæder mig til vi skal have fat i det sidste. Jeg var nemlig så fyldt op – at vi aftalte en tur snart og det mærker jeg også at jeg har brug for. Det var hårdt fordi jeg var SÅ langt ude med mig selv. Selve indsatsen ifm sessionen var ikke svær eller hård at yde. Det var mere det at jeg fik set mig selv, -hvor hård jeg har været ved mig selv, – dette var hårdt at erkende.

Ift. næste session hos Kataliya, – så glæder jeg mig ufattelig meget til at gøre indsatsen!

Christina

SIKKE EN GAVE det har været!!! Sessionen hos Kataliya har gjort en stor forskel!! Jeg kunne allerede mærke de første forandringer mens vi var i gang.

Både fysisk og mentalt er jeg kommet meget tættere på mig selv, og det giver ro. Flere af mine gamle tanker, som har spændt ben for mig, fylder mindre og mindre – og de tanker, som støtter og styrker mig, får nu langt mere plads.

Kataliya har en fantastisk indsigt og indføling, og tog fat lige dér, hvor det var allervigtigst for mig. Stort TAK ! Her ca 1 ½ måned efter tænker jeg stadig at det har været en kæmpe gave!!

Der er kommet så meget mere flow til mig og mit liv, jeg kan endnu bedre mærke mig selv. Er blevet mentalt styrket idet de gamle selvsabotage-temaer nu er væk OG mit klarsyn – wauuu det er så stærkt og powerfuldt.

Jeg glæder mig til den næste session nu hvor alt har bundfældet sig, for via den næste session at få det tiltrængte løft min krop har brug for og længdes efter. Bare det at lytte til din “healende CD”

Sangerinden Julie Berthelsen

Jeg er med på Indre Barn Kursus hos Kataliya. Hun er min veninde, og jeg har fulgt hendes arbejde og hendes udvikling gennem et stykke tid og altid været inspireret af det.

Hun har hjulpet mig mange gange med at se tingene anderledes og altid husket mig på at kigge indad. Da Kataliya fortalte mig om dette kursus reagerede jeg hurtigt og roste hende for tanken og ideen.

Jeg synes i den grad at det var fedt og ikke mindst tænkte jeg at det ville være en god ting for mig at være med i. Det kan være så svært at se indad, fordi det logisk nok altid er nemmere at lade være og blive ved med, på hver vores individuelle måder, at kigge udad, læs: pege fingre af andre eller værre ,- skyde skylden videre.

Og igen er det slet ikke altid så simpelt. Det er indimellem et virvar at tanker, følelser, oplevelser, indsigt, ego, hjerte, hjerne, fornuft, irrationalitet med flere der konstant forvirrer mig og ryster mig ud af kurs.

Derfor valgte jeg at deltage i Indre Barn forløbet. Jeg er igang med modul 1 ud af 4. Her ser vi tilbage, kigger indad, lader diverse følelser og gemte oplevelser komme frem og det har overrasket mig hvor meget der allerede fra første lydfil og undervisning er dukket op. Jeg har fulgt Kataliya råd til os om ikke at analysere det ej heller lade det være en forstyrrelse, men blot konstatere at det er der og skynde os at skrive det ned. Det har jeg gjort. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, selvfølgelig, hvad der er kommet frem og hvilke aha-oplevelser jeg har haft, for selvom nogle af dem måske er lidt hårde, så er de gode for mig! Dette mærker jeg tydelig.

Bernadette, numerolog & coach.


Endnu en klient

Kataliya er som behandler meget hurtig til at “stille ind” på de mennesker hun vil hjælpe. Hun har en utrolig intuition og er emotionel begavet. Hun er totalt nærværende og tilstede og den kærlighed hun udstråler gør folk omkring hende tryg.

Kataliya har rejst sig og klaret de vildeste udfordringer i sit liv- og selvom hun ikke fylder med sin egen historie, når man er sammen med hende, så inspireres man alligevel. For hendes styrke smitter.

Jeg er glad for at have lært Kataliya at kende

Lisbeth Wullf, skuespiller & instruktør

Jeg havde fulgt Kataliyas videoer på Youtube et års tid inden jeg tog kontakt til hende. Jeg følte mig draget til hende og at hun kunne kaste lys over, hvad der foregik I mit liv og de månedlige videohoroskoper hjalp mig meget.

Mentorforløbet var ikke planlagt men efter jeg havde taget 12-dages online coachingforløb gik det op for mig, at det var det rette for mig. Heldigvis blev jeg lukket ind hos Kataliya selvom hun stod med det ene ben I Frankrig og det andet I Danmark.

At opnå den indre kontakt – at blive bevidst om det som sker i ens indre
At jeg skulle få så meget kontakt til min krop og forstå mine programmeringer, handlingsmønstre og hvordan jeg egentlig modarbejder min egen krop var jeg ikke klar over.

Bare det at tage 12-dages onlineforløbet “Bliv Mester I Eget Liv” gjorde mig opmærksom på hvad jeg havde med fra min barndom og at det ikke handler om at have haft en dårlig barndom men at forstå det lille barn I mig der stadig sidder fast I visse mønstre.

Dette var min personlige oplevelse
At Kataliya er meget kærlighedsfuld og målrettet. Hun har hjulpet mig med at forstå mit indre og åbne op for min krop og mit indre. Sammen har vi formået at kigge på alt det svære og det sjove og hun har altid været der, når jeg havde brug for at snakke en 10 min. fx. ovenpå oplevelser samme dag.

Hun har til og med kunne mærke, når hun skulle tage fat I mig og høre, hvordan det hele stod til.

Hendes spirituelle og åndelige indsigt elsker jeg. Hun har guidet mig og hvis jeg sidder fast, så trækker hun på sin guddommelige visdom og løsner brynjen så jeg igen kan trække vejret. 

De kropsåbnende øvelser vi laver undervejs har også været en stor hjælp så jeg kunne komme mere ned i kroppen. Det hele foregår meget intuitivt og det gør, at vi altid kommer derhen, hvor der er brug for det.

Jeg har altid følt mig anderledes men nu accepterer jeg det
Det er så dejligt at have en mentor som Kataliya, der forstår ens sårbarhed, sensitivitet og som kan give råd I forhold til, hvordan jeg skærmer mig.

Også accepten af at det at føle sig anderledes er helt ok. At møde en ligesindet og få tilgang til hendes smukke healende lyd cd og al anden visdom, har gjort mig mere harmonisk.

Kataliya har også lært mig, når sanse antennerne er for langt ude, hvordan jeg trækker dem hjem igen.

Det første fysiske møde vi havde
Da jeg endelig mødte Kataliya I København til et indre barn terapiforløb føltes det som at vi havde kendt hinanden længe (har vi nok også).

Hendes kærlige udstråling var ligeså synlig fysisk som via telefonen og jeg følte mig straks endnu mere hjemme.

Hvorfor jeg valgte Kataliya som min intuitive mentor
Jeg valgte dige som mentor, da jeg har brug for at gå min egen vej I forhold til at lave det, jeg drømmer om, men jeg havde brug for at forstå det, der hindrer mig i at komme derhen.

Jeg fandt ud af, at jeg egentlig havde brug for min frihed og bare det at være mig. Jeg fandt også ud af at jeg godt må være her på jorden og hvor jeg er i mit liv og at det samtidig er trygt her hvor jeg er.

Før og nu
Tidligere lukkede jeg I som en østers, følte mig anderledes, følte at det var min skyld hvis der var problemer og havde meget lidt tålmodighed. 
Nu er jeg blevet bedre til at mestre min østers, så hvis den/mit indre lukker i, så er det fordi jeg på 35 år vælger dette og ikke mit 5 årige jeg! Samtidig siger jeg fra over for omgivelserne og fortæller hvorfor jeg har behov for plads.

Det er en kæmpe gave at kunne sige fra og lytte til sig selv og det er jeg SÅ taknemmelig for. Alt for ofte tænker vi på alle andre før os selv og så er vi godt igang med at kludre det hele til. Jeg kan stadig føle mig anderledes men det er helt ok for jeg vil ikke være som alle andre.

Jeg er blevet bedre til at se andres dramaer og hermed ikke tage al skyld på mig, idet jeg ubevidst tror at alt har noget med mig at gøre.

Det er meget fredfyldt når jeg opdager at det egentlig ikke handler om mig det som foregår hos andre. Tålmodigheden er blevet bedre da jeg ved, at det jeg lærer nu, nok skal give pote fremover.

Jeg er ikke perfekt og det bliver jeg aldrig. Jeg kan stadig blive gal, opføre mig uhensigtsmæssigt men jeg har en dybere forståelse for, hvem jeg er og hvorfor jeg er her. Jeg ved nu – at jeg egentlig bare gerne vil nyde livet og ikke bare overleve det ♥

Kærligst Zeleste,

kursus-deltager og  6 måneders mentorforløb
https://lovinadogs.com/

Tusind tusind tak for den fantastiske mail jeg fik i dag Kataliya ❤❤❤Det var lige hvad jeg kærligt trængte til at give mig selv idag.

Efter en aha oplevelse af at mange af de ting jeg har gået og troet jeg ikke kunne, indser jeg NU at jeg kan godt alligevel NÅR jeg får fysikken med sammen med det psykiske. De skal begge to aktiveres og ikke kun psyken.

JEG ER DIG DYBT TAKNEMMELIG OG SENDER DIG SÅ MEGET KÆRLIGHED Kataliya!!
Selv om mit ego skriger ned i mine arme at jeg skal blive passiv.
Hanne, Klub V.I.P Hjertekriger