Sangerinden Julie Berthelsen ♥

Udtaler sig om en Hjerteafbalanceringssession og clairvoyance.

Måske kunne Kataliya fornemme jeg havde brug for hjælp, måske var det blot betænksomhed. Uanset hvad skrev hun til mig, og mindede mig, om at hun er der, hvis jeg har brug for hende. Jeg tænkte, at det var sgu vel egentlig nok lige akkurat, hvad jeg havde brug for!!

Jeg kan selv gøre noget, når intet hænger sammen
Hos Kataliya fik jeg bekræftet, at jeg selv kan gøre meget, at jeg selv er herre over, hvordan tingene kan se ud.

Efter en lang periode med seriøs ubalance i min krop og i mit sind, i form af tunghed, ingen vægttab i lang tid trods af diæt, træthed , uoplagthed, ked af det, op og nedture konstant på en dag, – samt humørsvingninger i overkanten ,-og en lille søn der ofte var småsyg og meget pylret- VIDSTE JEG – at jeg var inde i  en periode hvor jeg ikke selv synes noget hang sammen! Intet indenfor arbejde eller privat liv hang sammen og jeg følte det hele var forkert. Jeg ydede også langt mere af mig selv end jeg burde, når jeg var ude og performe, -så jeg ingen energi havde de efterfølgende dage. Altså,- hvad havde jeg så lige at “tabe”?

Kataliya gennemskuer mig, og hjælper mig ud
Jeg besluttede mig hurtigt for at få en behandling, og helt op til selve dagen var der en side i mig der blev ved med at prøve at finde en undskyldning for at droppe det! Sikkert hende den skeptiske, irriterede, negative, sure, oprørte pige indeni mig, der i forvejen var i glad fuld gang med at blokere mig af een eller anden grund. Jeg aflyste vores første session, men denne gang holdt jeg ved, og vi gennemgik mig og mit i 6 kvarter.

-Jeg har brug for at nogen ser mig og gennemskuer mig og hjælper mig ud og videre. Det gør Kataliya!!

Jeg vidste ikke jeg havde så meget behov for en tur med hende som min intuitive mentor, som jeg havde, før jeg sad der med hende over Skype, og især her efter behandlingen!!

Nu her bagefter er jeg ti gange lettere. Jeg har fået klarhed. Jeg genså mig selv som jeg vil være! Jeg så de positive og stærke sider af mig selv, som jeg har trykket ned og glemt og gemt. Fordi de stærke og lidt negative følelser i mig fra fortid, nutid er så godt lænket fast til mig – ubevidst.

Lettere i hoved og i krop efter en Hjerteafbalancering
Jeg har det simpelthen så meget bedre. Lettere! I hoved og i krop. Jeg har set det der gjorde ondt, jeg har undskyldt til mig selv, jeg har set mig slippe og ser mig nu ude på den anden side. Kærligt guidet af Kataliya.

Til stadighed indimellem ked af at jeg kunne “komme så langt ud” – tillade mig selv at lukke mig selv ned. Men hey – det sker for selv den bedste! Jeg manglede redskaber til at hjælpe mig selv på alle punkter, -som jeg længe har ledt efter OG Kataliya giver mig dem! Jeg er endda begyndt at tabe mig igen – tydeligt!!

Min krop er i flow igen!! Vi har sammen genfundet balancen og arbejder nu sammen igen. Så jeg netop bruger langt færre ressourcer på alle planer af mit liv.

Jeg glæder mig til vi skal have fat i det sidste. Jeg var nemlig så fyldt op – at vi aftalte en tur snart, og det mærker jeg også at jeg har brug for. Det var hårdt fordi jeg var SÅ langt ude med mig selv. Selve indsatsen var ikke svær eller hård at yde. Det var mere det at jeg fik set mig selv, -hvor hård jeg har været ved mig selv, – DET var hårdt at erkende. Ift. næste gang -så glæder jeg mig ufattelig meget til at gøre indsatsen!

En ny session På et senere tidspunkt

“Min behandling hos Kataliya var ganske speciel. Jeg har altid haft en vågent øje for det alternative men ikke rigtig “dyrket” det, andet end det der kunne komme fra naturen af mad, produkter og medicin. Jeg har dog altid vidst at der er mere mellem himmel og jord. At vi har noget i os allesammen som er vores, men også noget i os som er fra fortid, forfædre og fra livet.

Min intuition har altid været stærk, og jeg har aldrig været alene. Jeg har lært meget gennem tiden, at man ofte skal igennem noget for at komme over på den anden side, og se hvad man gjorde rigtigt og forkert, og hvilken beslutning der var god for en og hvilken en der ikke var. Og jo mere opmærksom jeg bliver på dette, jo nemmere er det at tage beslutninger eller følge hjertet. Det vil dog altid være inklusiv risikoen for at jeg senere finder ud af , at det måske ikke var det bedste at gøre.

Hos Kataliyafik jeg bekræftet, at jeg selv kan gøre meget, at jeg selv er herre over hvordan tingene kan se ud. Hun hjalp mig med at finde ud af at spare på min energi, at fordele den korrekt, at tænke over den.

– Og at det med enerigen på et tidspunkt vil blive integreret i mig som en naturlig og automatisk fungerende evne. Hun gjorde mig opmærksom på at jeg ikke er og aldrig er alene, og at jeg skal holde op med at være bange for at tale til det jeg ikke kan se og/eller bede om hjælp indimellem.

Tør ikke tale højt til universet
Jeg tør faktisk stadig ikke rigtig tale højt til universet,- men jeg er da begyndt i mit indre. Det tager den tid det tager,- og hvis det ikke sker, så må jeg en tur i stolen igen hos Kataliya

Der var meget forklaring på hvorfor jeg er som jeg er i forskellige og givne situationer,- det var rigtig rart at få øjnene op for. Og jeg følte at alle celler i hele min krop arbejdede sammen om at indtage disse informationer og også finde frem til rødderne af de forskellige ting jeg havde i mig.

 

Efter en endnu session med Kataliya trækker jeg vejret bedre
Måske var det også derfor at jeg, da jeg gik derfra, følte mig svævende let, og alt under min hud og i mig nærmeste summede.

Energien flød rundt i fuld flor og på arbejde. Sat i gang.

Tænk at vi mennesker kan gå med så meget på skuldrene uden overhovedet egentlig at vide hvor tungt det var, før det er væk. Det kan være så svært at smide væk,- her var det så dejligt med hjælp.

Siden behandlingen er alting gået som det plejer, min hverdag fortsatte, mit liv og mit arbejde fortsatte, dagene gik sin gang som de plejer,- men nu set i bakspejlet, et godt stykke tid efter, så må jeg erkende at:

Jeg trækker vejret bedre, jeg er blevet endnu bedre i pressede situationer, jeg kan klare meget, og det er tydeligt, meget tydeligt, hvornår jeg bruger min energi korrekt og forkert..

-Samt hvornår jeg giver for meget eller lader det blive taget. Jeg er hurtigere til at passe på mig selv og mit, hvilket var et af mine større problemer før, og min intuition er blevet langt stærkere, fordi Kataliya har hjulpet mig med at ture stole på den og på mit indre, den jeg er i virkeligheden.

Jeg har altid vidst at jeg var heldig at være født stærk og med meget kærlighed og tryghed omkring mig.

Jeg lever af at give,- det var på tide jeg fandt balancen for ikke at knække på et tidspunkt.

Vi har alle brug for hjælp eller et skub indimellem,- og hos Kataliya kan du få det.’