Foredrag om moderne spiritualitet formidlet i øjenhøjde og med humor

Jeg ELSKER at holde foredrag – så du er velkommen til at ringe og booke et.

Vil i høre mere om Moderne Spiritualitet og hvordan det kan bringes ind i din hverdag eller jeres virksomhed, uden at det behøver at være så flagrende, komplekst eller dyrt?

Det siger tidligere deltagere

Kære Zanne! TAK for en fantastisk aften, den var  ” full of inspiration”. Tak for den måde du formidlede på, det var livs-givende og ” down to earth”.

Min mave fornemmelse sagde jeg skulle invitere min datter med , og det er jeg taknemlige for jeg lyttede til den. Vi fik undervejs huket hinanden på de ting som vil hjælpe os til at stop op og tænk over hvad livet byder på.

Det var lige hvad jeg havde brug for, en aften hvor jeg kunne får nogle værktøj til at hjælp mig mig selv.

Endnu engang  Tak Zanne.

En deltager skrev

Zanne det var et super godt foredrag du afholdt!!

Du er rigtig god til at nå ud til alle deltagerne. Både i den måde du taler på, men også fordi du er god til at provokere deltagerne på en kærlig måde, så der ikke kan undgås at komme lidt smil og grin hos deltagerne.

Zanne du er en meget inspirerende foredragsholder at høre på, da du snakker om emner, som alle kan relatere sig til. Når først jeg har hørt dig Zanne eller modtaget en behandling af dig, så får jeg en oplevelse, af at jeg gerne vil opleve mere af dig, for du gør mig godt!

Du har den store evne, at du kan læse mennesker som en åben bog og sætte ord på nogle af de emner som deltagerne til foredraget går og tumbler rundt med oppe i hovedet.  Dermed får deltagerne mange ”a ha” oplevelser i løbet af foredraget og ideer til hvordan de kan arbejde videre.  I løbet af foredraget giver Zanne mulighed for at deltagerne kan spørge til råds om nogle udfordringer som de står overfor, så netop alle bliver mødt og hørt.

Som deltager oplevede jeg en form for indre ro og glæde under og efter foredraget, som hjælper med at fokusere på, hvad der er rigtigst at gøre i forskellige situationer. Dette gælder både erhvervsmæssigt og privat.

I mit arbejdsliv har jeg mange forskellige opgaver at styre på en gang, som kræver fokus for at undgå stress og denne fokus har jeg fået styrket rigtigt meget efter behandlinger og foredraget hos dig Zanne.

Den ro, som jeg oplever at du kan kan sprede iblandt deltagerne er noget som kan hjælpe rigtig mange mennesker, der oplever de er stresset, er tæt på at blive stresset eller er gået ned med stress.

Står din virksomhed eller arbejdsplads og mangler en foredragsholder til et arrangement? Kunne i tænke jer at hører et anderledes foredrag, som kan bidrage dine kollegaer eller medarbejdere med nogle positive ting at tænke over?

Som både kan bruges privat og i jobbet? Så vil jeg rigtigt gerne anbefale dig, at få Zanne ud som foredragsholder, da Zanne kan så nogle frø til at skabe ro og fokus.

Mange hilsner fra Majbritt

Majbritt Product Manager Livsformåls-foredrag

Anne-Marie Kozeluh stemmetræner: Kære Zanne. Du er både klar, underholdende og dedikeret, når du på en enkel og nuanceret måde fortæller om alt det, som kan være ganske vanskeligt at sætte ord på for de fleste af os. Det virker befriende, forløsende og opløftende at være i dit selskab.

Jeg kan mægtig godt li den form, du har, -en blanding af øvelser, som du kalder workshops og egentligt foredrag med mulighed for at stille spørgsmål.

Det virker meget befriende på mig, at der ryger eder mm ud af din mund. Bl.a. fordi det holder dig “på jorden”- i øjenhøjde med os andre.

København i Spirituelt Fitness Center

Tusind tak for et helt fantastisk foredrag i Esbjerg Zanne! Det har givet mig så meget inspiration, mod, indsigt og et enormt energi-løft. Du er et fascinerende og inspirerende menneske at være sammen med og at lytte til, du taler et sprog som er let forståeligt og let omsætteligt. Din energi rammer som et smukt og løftende lyn. Jeg sidder her efter dit foredrag og er dybt taknemmelig, TAK kære Zanne.

Dit foredrag har sat så mange ting på plads i og for mig, det har givet mig en forståelse for mit livs hidtidige udvikling.  Men der hvor jeg virkelig fik indsigt var omkring min overvægt og det er jeg nødt til at dele med dig. Du bad os lave det her ”skema”, og et eller andet kom til mig omkring familiens, for mig, evige vægtproblematik og pludselig giver alting mening for mig!

Jeg mener det, jeg er dybt taknemmelig Zanne, for disse indsigter – TAK ♥

En deltager skriver

Jeg synes, det var enormt kraftfuldt at sidde ved din side, da du kanaliserede i tirsdags, og jeg kunne se det der hvide lys og silhuetter omkring dig.

Sarah

Kære Zanne. Endnu en tak for en rigtig god og inspirerende aften i Tinkuy. Som jeg  også sagde til dig – du ER bare god til det der – top professionel 🙂

Gitte

Jeg har været til et foredrag med Zanne, og hun er lysende, inpirerende og fantastisk. Jeg fik så meget med hjem. Kunne leve længe på den energi jeg følte mig fyldt op af.

Susanne